Trogna besökare

Hej hopp!

Jag har några trogna besökare som kikar in varje dag ser jag. Även fast dom flesta kanske lessnat att vänta på ett inlägg och liksom gett upp hoppet. Men nu ska jag försöka skärpa mig! Så att Maja blir nöjd, tacka henne för att jag sitter här. Hon är på mig det är ett som är säkert ;)
 
Som de flesta säkert vet så har vi ju fått våran lilla bebis, en till liten prinsessa blev det. Christian hade alltså rätt, igen! Han var stensäker - inte jag. Precis som med Klara, han var säker. Hon kom faktiskt hela 19 dagar före BF, dvs. ca. 3 veckor. Jag hade i alla fall räknat med att hon skulle dröja minst 1,5-2 veckor till med tanke på att Klara väntade tills 2 dagar innan hennes BF. Men lillasyster vägde nästan på pricken lika mycket som Klara, skiljde bara 15 gram. Då förstår ni ju. Dock var hon lite kortare. Men alltså inte nån låg vikt eller så för att hon kom lite tidigare. Och det var väl lika bra! Att hon kom tidigare alltså! 

Hon passade väl på när pappsen ändå blev sjukskriven en månad och vi hade barnvakt hemma - mamma var hos oss för att hjälpa tapetsera. Blev dock hon som tapetserade, bästa mamma. Och jäkligt skönt att hon var här just då, så hon kunde vara med Klara under tiden. Så jag tror lillasyster hade planerat de där! Första 4 veckorna som tvåbarnsföräldrar blev alltså väldigt lyxiga när vi båda fick vara hemma, och tack och lov för det. Vet inte hur jag hade klarat mig annars! Gubben blev ju värsta hemmapappan efter de där. Kan inte riktigt smälta det ännu faktiskt. Lagat massa olika, nya maträtter, torkat spya, hämtat från dagis, klivit upp varje morgon med Klara osv. Såna där saker som jag annars gör av vana. 
 
Han är som sagt BÄST!
 
Och när lillasyster var bara en vecka gammal fick hon ögoninflammation, ganska vanligt om dom har trånga tårkanaler. Stackarn alltså! Så jäkla liten och redan jävulskap. Dock var hon helt bra efter 2-3 veckor och nu verkar dom trånga tårkanalerna växt till sig för nu är ögonen helt som vanligt och inge klet eller rinnigt längre. Men inte nog med det! Att vara lillasyster innebär att det kommer hem smittor med storasyster. Klara hade krupp (och blev efteråt förkyld) för ca. 1 månad sedan, och det var galet hemskt. Hon fick åka ambulans till akuten, men var så duktig hela tiden! Hon fick en nalle i ambulansen och när hon tagit alla hemska mediciner fick hon välja lite andra små saker. Min dukta tjej! 

Så just när hon blev frisk, blev bäbban vår sjuk. Förkyld och hosta.. Återigen.. Hemskt att vara sjuk när man är så liten! Men det gick över ganska fort, förra veckan var hom helt bra! Blev dock sviter efter den där förkylningen i form av öroninflammation. Så i fredags fick hon penicillin och nu är även örat bra. Så nu tycker jag mina små barn kan vara friska ett tag! Så jag slipper vara orolig 24/7. Finns det något värre än sjuka barn?
 
 
Nu planeras det mest för dop och altanbygge här hemma! Och så fort jag får tid över håller jag på med min nya hobby - virkning. Har redan sålt för säkert 1500-2000:- och det känns riktigt kul att folk vill köpa. Ska dock försöka klämma in några egna virkprojekt nu till mina egna barn. Har några ideér på saker jag vill göra! Och i fortsättningen ska jag även göra så att jag ska börja spara undan alla pengar jag säljer - kan man göra/köpa något roligt för dem sen. Just nu köper jag mest nya garner och annat skoj till virkningen för intäkterna, bara för att det är så kul med garn. Som en godisaffär!
 
Nu måste jag däremot krypa ner bredvid charmtrollet på bilden!