Längtar inte alls

Japp. På söndag har vi nycklarna till våran nya lägenhet i handen. Känns sjukt jävla underbart att det är klart nu! Längtar som en jävla galning! Vi är sjukt förväntansfulla, iiiih, fan så kuuuuuul. Andra lägenheten är uppsagd och förhoppningsvis blir vi av med den inom 3 månader. Visst kommer man sakna den lite, på ett sätt, helst vardagsrummet. Men jag tror, eller är stensäker, på att vi kommer få det bra i våran nya lägenhet, som är våran tillsammans och som vi fixar och gör till vårat egna, tillsammans. Är så jävla glad just nu, allt är så jävla bra. ♥

Så snart har vi våran nyrenoverade 3:a på 83kvm med utsikt mot Dundret. Fan vad overkligt. :) Och snabba ryck också. Slipper man fortsätta lukta på den här mögellukten, guh vad bra. Den är fan inte hälsosam. 
Helgen kommer därför vara fullplanerad för min del. Nu ska här packas. Och i morgon kommer Maja, då drar vi en sväng på marknaden och sen styr beemsingen mot Kiruna. Härligt! Hur fan ska jag hinna med allt?! Har ett helt jävla rum hos Ante o rensa igenom.. Shit.. 

PUSSSSS