Sista oktober

Idag är det exakt 2 månader kvar tills lilln är beräknad att komma! Den tyngsta tiden kvar, och lagomt till de så börjar min klippa snart jobba igen, 12 mil bort ifrån oss. Så då börjas de igen med att vara gräsänka.
 
Vart o käkat kina-krubb till lunch med mamma och co. Har nu, nyss kollat förhandsvisningen av Two and a halft men på viaplay och fortsätter med Tonårsbossen, och jag säger bara hojj, haha.. Man får ju hoppas att det är tillgjort. Så dum kan man ju omöjligt vara? Får se om de blir o kika på stan ikväll när de har kvällsöppet. Men tänkte hålla i pengarna tills tisdag för då blire Luleå på shoppingtur, känns som att jag inte shoppat på 1 000 000 år. Länge sen man unnade sig något, den som spar han har. Nog för att det inte är aktuellt för mig att kläd-shoppa, men något kanske man hittar. Om inte annat grejer hem och till bejbis.
 
Och,
blev inge blogg i går för hade fullt upp. Kaffe med mommo sen jobb till 16. Efter de for vi direkt till profoto, handlade mat o hann då inte med middag innan vi stack på föräldrargrupps grejen i 2,5 timmar. Och det om något var faktiskt över förväntningarna måste jag säga! Tummen upp!
 
Nu fortsätta mysa med magen o vovven, puss