22/23 November

Tid att blogga!
Mest för att jag gör premiär för första jobb natten, så då passar det ju bra att ha något att fördriva natten med för att inte bli allt för slirig på gasen. Är ju egentligen ingen nattmänniska, vid 23 då brukar jag annars vela slänga in handuken och gå och sova. Men nån natt då och då går de bra. Vet ju att man överlever med lite sömn, den vetskapen har ju Klara gett mig när hon var nykläckt men även oxå sambo som vart askalas och inte velat sova trots att jag skulle upp 2h senare. Nu är jag iofs glad att de inte hänt ofta, haha!

Veckan som nu lider mot sitt slut har hela familjen tillbringat i Gälka, pga vi sålt "pendlarbilen" och jag var inte så sugen på att skjutsa gubben över dagen till Gälka eftersom jag har bilen. Med tanke på att jag då även hade vart tvungen att hämta. Så 120 mil en vecka till sa jag nej-tack till. Fick ju massa tid med mamma istället! Vi har även hunnit till mommo och julpynta.

Och för 1,5 vecka sen hade jag och Klara en mysig dag med mommo på stan, hon kom till Luleå över dagen. Alltid lika kul med en dag på stan med mamma, med go'mat och shopping ❤ jag spanade mest julklappar och julpynt samt köpte några små adventspresenter till pigan. I veckan hoppas jag däremot komma iväg med gubben till Storheden, köpa julgran och lite annat krimskrams hem så vi får lite julstämning i huset.

Har förövrigt fullt upp hela veckan. Så får inte jobba FÖR mycket, även om de är svårt att säga nej. Måste ju hinna plugga järnet till slutprovet som jag har på fredag. Men de är inte de enda som händer. De är en av typ fyra stora grejer under en vecka. Så lär vara slut till helgen.. 😉

Nåja.
Tur jag fick sovmorgon i morse iallafall. De här med att jobba natt blev ju helt oplanerat. Blev förfrågad i bilen på vägen hem från Gällivare. Fördelen är ju att jag inte missar massa tid med min prinsessa eftersom att hon sover sött hemma ❤ så direkt jag slutar lämnar jag på dagis, sover en sväng och sen får vi umgås resten av dagen! Hon har ju vart ledig i 1,5 vecka från dagis så hon kommer nog tycka de blir superkul att få fara dit. Mamma blir ju liteee tråkig i längden, hihi. Nog för att de var hennes pappa som höll henne hemma på sin ledigvecka när jag jobbade. Tror han var Klara-sjuk 😍