Vad tokigt det blev!

Surrade ju om det här med flickornas kläder här tidigare!
Och när jag sitter och tänker efter så behöver jag inte bara komplettera Klaras gamla kläder i 56 med lite kortärmade sommarkläder. Typ hela högen som är i 62/68 är ju till stor del bara sommarkläder! Och när Elina väl kan ha den strl är det nog början på höst, möjligtvis slutet på sommaren men hon lär då ha den strl hela hösten och lite till. Haha.. Så dåligt planerat det här. Inte för att jag klagar, det är ju askul att köpa barnkläder. Men trist att vissa kläder inte kommer användas så mycket av tvåan.
 
Något mer som är trist det är att sitta och kolla och jämföra försäkringar. Tecknade ny på Audin i söndags då min sambo tagit en onödigt dyr, tyckte väl inte jag var helt optimalt. Varför betala 1500:- mer när man inte behöver? Det är ju tur att man lägger sig i då, haha! Men tar sin tid att sitta och jämföra - ingen favorit syssla. Finns defenitivt roligare saker att göra när jag har händerna fria från kids. 
Typ virka och gå igenom alla miljoner bilder man fotat på sina fina flickor! Och nu när man är hos mamma får man passa på. För när dom sover - och man är hemma, då finns det annat att göra. Städa och tvätta/vika tvätt är två stora poster. Här har jag inte lika mycke måsten när dom sover.
 
Har planerat en städ-dag hemma nu till veckan om det är OK väder. Då får båda barnen vara i stugan med mommo över en dag så jag får röja ordentligt hemma (möjligtvis att jag måste åka dit EN sväng och mata minstigen så jag inte sprängs i allafall, hehe..) Det går bara inte få något vettigt gjort när någon är hemma? Nä för då ska de ätas, matas, bytas blöjor, vilas, sövas, bäras, vaktas osv. När de väl är gjort så vill man själv gå på toa, dricka en kaffekopp eller äta. Och då kommer man av sig och tappar orken från det man gjorde innan och blir lat vilket resulterar i massa ofärdiga projekt.
 

Bild från i måndags då Klara fick leka med sin faster Maija. Åh jag blir lika imponerad varje gång över hur bra dom kommer överrens! Såklart det är lite konflikter över när båda vill ha samma leksak - men inte alls farligt, bara någon få gång, jag har sett mycket värre. Klara var ovanligt snäll och sa oftast förlåt om hon tog något Maija vela ha så hon blev arg. Och dom har börja leka väldigt mycket MED varann! Typ lagar mat osv. Rollekar kallas det väl? Sötfior!