Barnens rum

Så många bollar i luften samtidigt! Typiskt mig. Kaos i typ hela huset, men de kan ju dels ha och göra med att jag har två små barn och är själv varannan vecka. Samtidigt som jag håller på att renovera Elinas rum. Sen vill man såklart ginna virka lite också varje dag. Då blir de stökigt i huset och grejer överallt.

Mest kaos är det nog i Klaras rum. Så där har jag dragit igång en storrensning. Ut med allt småplock, skrot och krimskrams i soptunnan. Ibland sparar barn tokiga saker! 😉 Och sortera upp leksakerna och ut med bebisleksaker som lillasyster ska ta över. Kanske även ta bort lite fordon, vagnar och gunghästar, då de är alldeles för många framme samtidigt. Vissa saker behöver en paus för att bli roliga igen. Förutom sparkcykeln, den verkar hon aldrig ledsna på!

Idag hoppas jag också få upp sista tapetbitarna i Elinas rum. Tagit väldigt länge men de blir så, går inte att tapetsera en hel dag i de här huset precis. Så vill man ha lugn o ro blir de på kvällen och man ska ju hinna sova också. Ska bli så kul att få inreda sen! Då är IKEA-tripp ett måste! 😀