Telefonbyte

Jag kör på en Vivaz nu ett tag ;) ;)Sista dagen på den här månaden

Tänk, hösten är redan här och det är bara 4 månader kvar av året? Vart tog sommaren vägen? Och vart tog 2010 vägen? Kändes som att det var nyss som det var nyss som detta året började. Tiden springer verkligen i väg, det går inte att neka! Även om det känns som att det var Januari nyss, känns det samtidigt som en evighet sedan. Mitt liv är inte ens nästan som det var då. Nu är allting så jävla mycket bättre! Förutom en liten grej då..

Blev en tidig kväll igår så orkade inte blogga desto mera. Allt detta pga magknip, var fan plågsamt! Medlidande?
For hur som helst till Danne igår innan åtta någon gång. Han och hans mamma hämtade mig, snällt! Slapp man gå.. Sen fick jag skjuts hem vid tio, snällt x2! För en gångskull var jag hemma i vettig tid.. Ha-ha-ha, var ju ett tag sedan sist. 

Idaaag, är det tisdag. Ingen märkvärdig dag med andra ord! Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, vädret suger ju där ute så ja. Ska väl hålla mig hemma, eller fara till någon trevlig kompis. Med andra ord, vi ser ju vad som händer..


30 Augusti

Nyss ätit svin god mat, souvaskebab! Var ett tag sen måste jag säga..
Har hållt på att söka mitt lås till skåpet nu sen jag kom hem från skolan. Och jag hittar det inte?! Vart f-an satte jag det när jag tog hem det från Sps, det är en bra fråga. Det är ju ingenstans? 
*1 minut senare*
Mitt i bloggandet fick jag för mig att kolla i lådan längst ner på min byrå, där jag bara har massa skrot. Gissa vad jag hittade där om inte mitt lås? Nu tycker jag att vi borde få skåpen snart.. Mina axlar går ju i konkurs annars! 

Nu tänkte jag göra något? Tills där vid sju tiden, då ska jag umgås med min kära vän Liinanki! Ser inget ovanligt med det hela.. Har jag ju gjort nu ganska mycket på sista tiden :)
Frågan är bara vad jag ska göra tills dess, förutom att slänga i gång en tvättmaskin..