Gräva-ner-sig-dag

Idag är en sån där dag då man bara vill gräva ner sig, lå(åååååå)ngt under marken. Listan kan göras långt: haft och har ännu huvudvärk, haft och har mensvärk, kaffet har vart slut sen i morse och ingen har orkat köpa nytt. Ser ut som en uteliggare från topp till tå, vi nästan bor i sovrummet (finns ju ingenstans att ta vägen nu! det var mitt "gömställe" typ) nu när vi inte har någon soffa så det är äcklig värme där inne från tvn och play stationet + fotsvett på det, hatar fötter. Finns det något värre? Vill helst bara spy. Klara har bara sovit en gång idag, och tjurar nu när hon ska sova för kvällen. Vad är oddsen för att allt helvete ska komma samtidigt? Hon tjorvar så jävla sällan, men just idag, när man knappt orkar tänka.. Då ska hon skrika, och skrika och skrika och vägra sova.. Men det där var väl bara hälften av allt helvete.. Nu blir det alvedon och ett varmt bad för hela slanten. Ensam. Ja så tjurig är jag idag, sån helvetes dag har det varit. Så man vill bara vara just; ensam.

29 September - Coffee

Dagens andra kaffe är det dax för nu.. Men medans den blir dricktemp får jag blogga lite. I natt kommer äntligen sambo hem! Dock lär det vara en trött sådan efter att ha jobbat dubbla och övertid nästan hela veckan, även idag. I veckan ska jag i alla fall försöka göra lite matlådor. Vart lat senaste veckan. I morgon åker det i väg lite möbler här hemifrån. Soffan åker i väg till stugan, så vi får flytta in i sovrummet tills vår nya kommer. Sängen i Klaras rum åker till Emelies nya lya i Piteå. Även fyllt en kartong med lite bra-ha grejer och prylar jag lessnat på som hon ska få. Nu får jag alltså äntligen börja fixa med mina senaste ideér i Klaras rum! Inte orkat när sängen vart där och fyllt hela rummet. Till helgen ska jag måla ett par stolar, och nästa vecka ska jag börja fixa med bordet. Dekorplast och lackbord, mer säger jag inte.
Kommer nog bli jätte bra.

Mer att göra är ju att hänga upp en sänghimmel, köpa 2st trähus och måla sen hänga på väggen. Även en taklampa måste jag ragga upp, vet bara inte vad. Kanske en liten maskros. Emelie ska ju mest troligt köpa vår stora maskroslampa (för jag har hittat en ny lampa jag vill ha!) och vardagsrumsbord. Så få se då. I alla fall fått pengar till den nya av älsklingen :D bäst eller vadå?

 

"Ninen" på tröjan, såklart!!


Klart Klara ska ha Ninen (kaninen) på tröjan! Sötfia ♥ även på täcket, böcker och massa "extra" mjukiskaniner som hon brukar gosa med när hon vaknar och väntar på mamma eller pappa! Fast när hon är grinig eller trött, då är det bara riktiga kaninen som duger, såklart. Tror hennes farmor skulle köpa en stor ninen, samma märke som hon har, fast lika stor som henne själv. Den skulle nog Klara älska!