Tomhet, tomhet och lite mera tomhet

Tror aldrig jag sovit mer oroligt än vad jag gjort i natt. Sov väl kanske två timmar, max. Gick upp efter sex tiden för att jag inte ville sova mera, så jag slog i gång musik och satt där och stirrade tomt tills efter sju då gjorde jag frukost åt syster - vi är ensamma hemma för första gången på läääääänge. Är faktiskt lite ovanligt, mamma har ju som nästan varit hemma nu varje dag i ett halvår, förutom då när lillebror kom till världen.. Men det är skönt ändå att vara själv på morgonen, bara jag o syster hemma. Det är nog en av dom skönaste saker jag vet, i allafall när det är mörkt ute och närmar sig jul, så sjukt mysigt.. ♥
Det var väl höjdpunkten på min dag, bättre än så kommer den nogi inte bli.

Trodde aldrig jag skulle orka ta mig till skolan, det är det sista stället jag vill vara på just nu. Nånå jag tog mig hit, men snart ska jag åka hem för jag måste rasta Tova eftersom att ingen annan kan det, sen ska jag lägga mig i sängen och bara mysa med min vovve resten av dagen ♥ hon och J är det bästa jag har just nu..
Fast nu vill jag bara ha torsdag, nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu! Bara få försvinna..

jag är en idiot, jag förlorade honom

There is nothing left for me

Säger bara en sak, är det inte kärleken eller livet som strular så är det internet! För det är då fan i mej alltid något, helvete. Lite jobbigt när man har seriöst snack om livet med någon och så mitt i allt bara dör internet, finns nog inget värre. 

Nej nu tänkte jag uppdatera er lite om läget! Blev ganska sent i natt, eller vad man nu ska säga? Somnade vid tre, men vart väckt av en pojke som ringde vid fyra, så blev att ligga o snacka med honom ett tag. Somnade om igen kanske vid fem? Vaknade vid halv ett igen, hade satt alarm så att jag skulle kunna somna ikväll också. Mamma gjorde frukost åt mig, sen for vi på skyltsöndag. Fast vi kollade mest bara. Mellan fem och nio har jag bara drygat, spelat på Facebook och sånt tråkigt!
Vid nio kom Johan o Linus hit, blev att kika Beck då! Vet inte, men tror att det börjat bli lite av en vana att vara med dom varje söndag? Men inte ska jag klaga, alltid kul! :)

NU SÄNGEN!
Och ja..

1:a adevent

Det där ska Oscar ha på sig på julafton, hur gulligt som helst om ni frågar mig! Det var ungefär det enda vi köpte idag när vi var på skyltsöndag jag och mamma, men det är ju så kul och köpa barnkläder! Så gulliga!