De är bara den här världen jag känner till

Vissa veckor går det trögt att blogga. Fastnar oftast när jag planerat ett inlägg med bilder, som jag har på kameran, och inte orkar föra över på mobilen för att de är så många, måste rensas och tar mycket minne eftersom jag alltid glömmer att rensa bort dom när jag väl sätt in dom på telefonen. Och att få in dom på datorn går verkligen trögt.. Som ni kanske märker..
 
Idag är det trist väder, därför sitter jag för ovanlighetensskull och bloggar. Mitt humör är trist. Jag mår trist. Och allt känns jävligt deprimerande idag. Jag orkar inte göra något och än mindre vill jag göra något. Om 9 dagar ska vi flytta, och jag har packat två kartonger av typ trettio. Kollar man på lägenheten, så syns det inte ens. Så jag vet inte hur det kommer gå med det. Bra humör som man är på idag så kanske man ger fingret åt allt och går och sover bort hela juli istället, hehe..

 
Nä men nu ska jag inte vara så där. Från och med igår räknas man som arbetslös t.o.m 17 augusti då jag börjar plugga igen. Så för att alla jävla system ska funka (läs: SGI) är det bara snällt fara och anmäla sig som arbetssökande fastän jag inte söker arbete egentligen, jag har två springvik. väntandes på mig i Piteå men det är ju först då så fram tills dess räknas jag ändå som arbetslös trots att jag inte anser mig som det, och måste alltså vara inskriven för att inte tappa min SGI. Tjorviga system, helst för en timvikarie som studerar. Papper hit o dit, väntetider, handläggningstider, ringa dit o ringa hit, intyg av alla dess slag och allt måste åka brevvägen. Tänk om dom bara kunde använda e-post till 100%.. Det var enklare att bara ta ut föräldrarpenning, haha.. Men men, studerar ju inte för skojsskull och inte föralltid, utan det är ju bara några år av mitt liv, för att få en utbildning som ger mig ett arbete jag gillar resten av mitt liv. Vilket inte är så bara i alla branscher. 

Sen blir det BVC för 1,5 års vaccin. Intressant hur det kommer gå med tanke på hur mycket mer medveten ungen är om allt idag än när hon var 1år.

Mammas lilla bebis

Rensat, vikt om och packat ner precis alla bebiskläder (vart nerpackat länge men i mega oordning) och alla andra kläder som är försmå. Ibland vill jag inte riktigt inse att min lilla flicka faktiskt börjar bli ganska stor nu! Märks om inte annat på kläderna som hon hade som nyfödd 💔


En Newbie body i 50 och 80. Dvs den storlek hon har nu.. Eller snarare den storlek hon snart vuxit ur helt och hållet. 

Fick nästan ångest när jag vek alla små kläder, dom stickade overallerna och små mössorna. Tiden gick för fort!!! Vart tog tiden vägen riktigt?? Det här är inte okej 😭💔


Och inte förmår jag mig att sälja i princip något heller. Haha gör ju ont i mammahjärtat! Så mycket av de får vara kvar så länge jag har plats 😊 bara för att de är så fina kläder och man vet aldrig om man skulle få tag i lika fina igen. Lär man ju få men ändå.. 😁 Bäst och vara garderad. 

Dessa barnvagnar

Kan man inte har för mycket av. Trots att jag har 3 vill jag ha en till.. Har kollat både på Brio Smile, Go Next och Emmaljunga Edge eller Super Nitro med Super Viking sittdel.. Jaja mycket snack för en som inte ens är innsatt i barnvagnar så sätter punkt där. Majoriteten av er förstår säkert ändå inte destomer och slutade väl läsa redan vid ordet barnvagn.

Inte för att jag har tänkt kränga en ny. Men kolla måste man ju få. Försöker intala mig själv om att jag kan lägga pengarna på något annat. Fast lite kul hade det ju varit, ändå ;) Blev inte lättare nu när jag hörde ryktet på Facebook om att det ska komma nya Emmaljunga modeller nästa vecka, och bl.a. den modell jag har och en till utgår så blev det inte ett dugg lättare. Betyder ju att det kommer något nytt och fint?! Så spännande! Kunde inte detta skett för två månader sedan när jag fick en ny vagn från SAS? Feg som jag var testade jag ingen ny. För fanns väl inte direkt någon vagn jag hade spanat in då och var sugen på därför fick det bli en likadan. Det här är ju något som jag kommit på nu senaste veckorna att jag vill ha.

Så få se då vad det är för nytt som kommer. För plånbokens skull hoppas jag det är något ointressant. Men sån tur har man väl inte.......

 
Sen är man ju sån som inte vill sälja någon vagn heller, haha, ja det är verkligen inte lätt. Men Brio:n är det ju tänkt att jag ska ta till Gällivare och ha den där.. Men det har ju inte blivit. Sen har man ju paraplyvagnen, den är ju bra och ha när man reser så den ska ju stanna. Är väl egentligen ute efter en vagn med svängbara hjul. Ingen jätte höjdare på vintern, därför jag har kvar den jag har nu också ;) Ni förstår jag har ju planerat det här, hahaha.....