27 juni

Godmorgon!
Solen skiner och det är varmt ute, i alla fall i solen. Klivit upp 8.45 (Vadå sovmorgon, går det att dricka?) för att gå ut med Kiwi + att jag höll på att svettas i hjäl. Är ju van att sova i en källare med duntäcke men måste nog planera om lite nu. Man kan inte sova i en lägenhet med duntäcke och element på. It doesn't work. Brukar alltid tänka att jag ska gå och lägga mig igen efter att ha vart ut med hunden, blir det så? Nej men hinner bli pigg på vägen. 

I helg blire nog Luleå, igen, hoppas det i alla fall. Och på måndag (Egentligen tisdag, bredvidgång måndag) börjar jag jobba, usch fy och blä vad tråkigt. Helst med tanke på att sommaren hittils varit kass väder mässigt. När får jag njuta av sommaren då? Nästa år eller? Bitter.. Nu ska jag mejla bilder åt Maja från helgen, sen kanske väcka min andra halva om någon timma. 
1

25 juni - mysdag

Fick nyss veta att jag blir ledig i morgon, får börja en dag tidigare nästa vecka istället. Helt okej för mig, då känns det inte som att sommarlovet avbryts i alla fall ;) Så idag ska jag bara mysa med min älskade prinsessa (och i morgon på dagen!) och städa upp i rummet. Måste ju passa på för i morgon kommer hennes dumma husse och tar med henne från mig, like always. Hon förtjänar så mycket bättre! But it's nothing i can do right now. Det är bara pengar som kan rädda mig och dom har jag först om en månad, och då är det ju försent. 

Just nu ligger hon i alla fall och sover, så jag ska passa på och börja städa lite. Sen får jag kasta upp henne när jag ska dammsuga, för dammsugarn är ju lite läskig! Badat har hon också gjort idag, var inte så kul tyckte hon. Blött och jobbigt. Men nu är hon torr som en liten dunboll igen ♥
2

24 juni

Och i morgon är det 15 månader sedan mitt liv tog en liten lätt vändning. 
Har i alla fall spenderat midsommarhelgen i Högträsk och Koskivaara med hela tjocka släkten. Var skit roligt faktiskt. Blivit en och annan cider i kvällssolen också på själva midsommarafton, fasen så härligt det var. Skriver mera i morgon tänkte jag. Nu ska jag KANSKE läsa igenom alla 250 olästa blogginlägg och käka en pizza saaaamt spela lite Castleville om det vill sluta hänga sig. Puss och hej bajsiga liv som jag inte vet vad jag vill göra av.