Alltså?

Nu hade jag verkligen behövt min dagbok att avreagera mig i. Är så arg att jag kokar just nu. Men man vill ju inte hänga ut någon så vad gör man? Man tar de med en nypa salt och pratar med någon som gör en på bra humör istället. 

Vart med mamma på stan idag, och Klara då såklart. Var bara Klara som fick prylar. Skor och kofta till sina klänningar av mig. Hon älskar verkligen skor! Lätet när hon stampar med dom, plocka med dom och ska helst byta skor var 5e minut hemma. Hon kommer bärandes med dom och ska ha hjälp att få på dom.. Av mommo fick hon en mössa som täcker kinderna bättre när hon ska vara ute längre, och så en skit söt byxdress. Själv unnade jag mig tulpaner, 20-pack dessutom. Nu vill jag hem och sätta dom i min fina vas i köket 😊

Får se när man far hem. Får gärna bli lite bättre väder eftersom ja avskyr snörök. Blä. Men då kanske ja får vänta Gud vet hur länge innan ja får fara hem. 


Ungefär: vaaart är bilen? 
Ändå var jag ut igår kväll en sväng, var samma mängd då. Sopade givetvis av den. Syntes inte ett spår av de idag.


I förrgår var altanen nyskottad. Svårt att tro 😉
1

Mom's One Line a Day

Såg den här dagboken på Instagram för tre dagar sedan, och det var var nästan kärlek vid första ögonkastet! Egentligen är det vad jag alltid behövt, en dagbok som man kan skriva ner alla tankar eller bara vardagliga grejer som vad man gjort eller om Klara gjort något roligt! Ja men personliga saker som andra kanske skiter me eller inte har me o göra. Sen sträcker den sig 5 år framåt så då kan man sen se tillbaka vad man gjorde den dagen för t.ex. 2 år sedan. Roligt tycker jag att man ser tillbaka alla år på samma sida! Perfekt bok alltså, då man inte vill nämna allt på bloggen. Och då händer de lätt att man glömmer när man gjort vissa saker man vill komma ihåg osv.. 

Sen hade jag och Cecilia en pratstund igår ang en grej och ja. Nu blir det förändring! Kommer inte sluta blogga, aldrig, för det gillar jag att göra. Men den här dagboken kommer ersätta den del i bloggen jag alltid haft svårt för!

Så idag besälldes min nya dagbok! I samma veva tog jag även Blondinbellas nya bok, Babyboost. Är nog en bok man bör ha som nybliven mamma, inte massa fakta böcker o blabla. Utan hur det faktiskt är. Känslor ur verkliga livet ungefär? Hur andra har de. Önskar denna bok fanns när Klara var nyfödd! Men får läsa den nu ist och se tillbaka. 😃

Avbeställde

Idag blev jag less på H&M Home, hade fått mejl om ändrat leveransdatum från 16 februari till 26:e. Ingen big deal tycker ni? Nä det tycker inte jag heller OM det inte vore så att dessa krukor beställde jag i slutet på Oktober och leveransdatumet har ändrats 7 gånger. Från november till nästan mars. Då undrar jag: varför i h-vete kunde man ens beställa dessa krukor? Och vadå i lager? Dom kan då fan inte vart i nå lager när jag beställde dom.

Sånt här gör mig tokig. Dom borde inte ens gått att beställa från första början.

Var liknande med ett par ljuslyktor jag tog i samma beställning. Första gången den ändrade datum blev de till 2015. Aja, jag väntar tänkte jag. Sen helt plötsligt en dag i slutet på november så fick jag dom ändå. Men, man beställde 2-pack. Och jag hade fått EN?! För att få en till var jag tvungen att skicka tillbaka den ensamma. Såklart. Och för en vecka sen kom dom tillbaka i rätt antal. Nästan två månader senare..

Dissar H&M för detta. I alla fall när dom ändrar datum vecka efter vecka.. En gång är ok. Men nu börjar man fundera om dom ens existerar. Så avbeställde dom nyss.

Är iallafall glad att detta inte hänt på min senaste beställning, allt kom förra veckan som de var sagt förutom ett kuddfodral som skulle komma i februari men tydligen skickats och ska vara här idag. Eller ja, i Jokkmokk.. Så hoppet finns kvar om dom.

Älskar förövrigt H&M Home!!!