Såklart, med min jävla otur

Bara för att jag försökte undvika att få den där äckliga sjukdommen så är jag i denna stund sängliggandes med just vinterkräksjukan. Det är väl typiskt mig och min jävla otur! Just med vinterkräksjukan så insjunkar man väldigit hastigt, från att må som en prinsessa till att en kvart senare ligga med feber, ryggont och muskelspänningar. Riktigt längtade efter att få lägga mig i sängen och sova igår när jag landade hemma, sova bort hela söndagen så man kanske mådde någorlunda på måndagen.

Men när jag la mig i sängen då kom det där jag anade skulle komma.. Det var den sömnen det! Legat och spytt precis hela natten och morgonen. Kunde inte ens dricka vatten utan att det kom upp. Så har varit en lång natt. Legat halva natten uppe och halva i min säng där nere - ja det var första gången på 23 dagar som ja la mig i min egna säng. Å just nu ligger jag i mammas säng och "kollar tv" försöker egentligen sova så gott jag kan med mitt ryggont som faktiskt är olidligt.. Också dricker jag äppeljuice med "teskedsmetoden" haha :-) Nej fyfan! Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig..

Jag som tycker vanlig magsjuka är hemskt, men vinterkräksjukan är fan så mycket värre. Usch. Då har man ju äckelfeber, huvudvärk, magont nå jävulskt och magsjuka. Dö, bara döööööööö. 

min jääääääääääävla otur kan ju ta sig
pussar
/amanda

En awesome helg kanske? Japp

Det blir i allafall en lugn fredag kväll för min del! Inge partajjj här inte.. 
Blir nämligen en mega tidig uppstigning i morgon. Långt före tuppen om man säger så. Men kommer nog bli en väldigt trevligt dag tror jag. Sen får jag ju träffa någon jag inte träffat på mer än ett halv år ♥ en sån här impuls grej, men såna är alltid roliga! Så i morgon blir det många många många timmar i bilen - typ hela dagen, men lätt värt :-) är så skönt att bara åka bil! Otroligt skönt..

Enda negativa med det här var väl att jag var tvungen att ställa in några andra saker. Så nu missar jag en natt med fint sovsällskap, buhu.. Sån tur är hinns ju det någon annan natt! Missar mina kusiner, åh jag och Maja som skulle planera inför Stockholm.. Grr! Men ska försöka dirigera om henne och få hit henne på söndag också. Sen missar jag även möte med en sneeeell människa som KANSKE skulle komma hit, men även det får jag dirigera om. Blir nog bra i slut ändan!

Och igår kväll var jag hos farbror, fikade födelsedagsfika eftersom att Ronette fyllde 9 år! Sen kollade jag och Ronette Halv åtta hos mig, på 4:an, ett måste! 

Nu ska jag fixa lite små saker. Även göra om min blogg, om jag hittar ork till det vill säga. Hade behövt fara på coop också och köpa lite måste-ha-saker. Nu till en mindre kul grej: vi har magsjuka/vinterkräksjukan här hemma, helvete om jag får det säger jag bara. Har absolut inte tid med det.

Igår: levande
Idag: död, livet tog vändning - ett ögonblick och allt hopp var borta

Bättre lida av sanningen än vara lycklig av lögnen

Det tog "bara" 2 veckor innan jag fick höra det från dig.. 
Önskar bara att du var den första jag fick höra det av. Men tyvärr var det inte så. Vilket gör mig ganska besviken. Nå ja, det kom ju ut tillslut i alla fall. Jag är glad att jag vetat det så pass länge att jag hunnit ta ut den värsta ilskan. Annars tror jag helt ärligt inte att jag hade suttit här just nu. Då hade jag väl hoppat ut framför tåget utan att ens tänka innan..

börjar om från ruta ett igen, då
2