31 Januari

Om ca 1h är jobbhelgen över. Skönt. Har tokigt mycke att göra innan de blir ny vecka så känner mig lite småstressad inombords.. Och! Jag har fått sova alldeles för lite i helg! För precis som med allting annat så blir de inte alltid som man tänkt sig. Tanken i helg var att få lite vettigt gjort efter jobbet igår och idag när jag ändå skulle vara själv hemma. Men nu blev de inte så! Först och främst tog min hemresa typ 40-50min längre än vanligtvis pga. att det toksnöade och var minst 0,5dm snö på vägen och på vissa ställen mer där det drivit. Och älg var de också, brukar väldigt sällan se de (är mest ren annars) så var ju bara ta de ännu mer lugnt eftersom mina bromsar är på sista jävla versen.

När jag väl stiger in genom dörren 00.30 möts jag av en vattenläcka som liknade en fontän i garaget. Jippie! Var ju bara stänga av vattnet, fanns ju inget jag kunde göra mitt i natten även fast jag såklart vart pigg sen, antagligen normal reakrion. Att dömma av vattenmätaren verkar de spolat på nån dag. En satans tur att avloppet funkat som de ska så de har begränsats till garaget. Så, så här kan de om de gå om de är -35 ute och helt plötsligt blir plusgrader. Bara vänta på måndag nu så man kan få nån att komma o kolla på de. Gubben o Klara kom i och med de här hem redan igår, så nu är de provisoriskt fixat, skönt att kunna ha på vatten igen iallafall.. Själv är man inte så händig. Hehe.

Trist däremot att Klaras mommohelg blev kort, hon som hade saknat mommo så mycke. Med andra ord, allt blev tråkigt den här helgen! Även för mamma som blev av med barnbarnet en dag för tidigt. Men vad att göra? 

Imorgon börjar dagen med service på Audin, under tiden blir de väl veckohandling och sånt skulle jag tro. Har som sagt fullt upp i kväll o i veckan känns de som så blir säkert inte super mycke bloggande! 

Nitlott

Ja herrejävlar.
Från de att jag for från Gällivare har jag bara mötts utav otur, för att inte tala om vägen hem!? Tur i oturen är väl att jag for hem i helg OCH att jag inte hade Klara med mig. För hemma väntade både en och tre överraskningar som hade blivit sjutusenelva gånger jobbigare med barn hemma. Så de var ju tur jag kom hem själv, även fast jag nu är helt hjälplös och ja, man är ju kvinna och inte så värst händig. Jo på inredning men inte sånt här. Sen helg och allt. Så lyckat de här. Fördelen är väl att jag jobbar stor del av helgen och inte behöver vara hemma.

Och då var de som sagt inte bara en överraskning jag kom hem till. Fyfan så less jag blev just.. Nä ska blunda en sväng iallafall innan jobbet..


Som jag saknar min pigis redan ❤

Första renoveringen

Sitter och rensar telefonen och ramlar över lite bilder på huset från mäklaren, och även några när vi just hade flyttat in och renoverat sovrummen! Som vi gjorde direkt vi flyttade in. Så här kommer för- och efterbild på Klaras och vårt sovrum.

Vårt sovrum före:
 
Vårt sovrum efter:
 
Är helt galet nöjd med sovrummet, blev totalrenovering där. Och golvet är nog det jag älskar mest! Svart, snyggare än jag vågade hoppas (hade kunna ha de i ha de i hela huset fast). Bara garderobslängan som jag måste göra något åt. Har lite ideér. Först tänkte jag slita ut skiten och sätta in IKEA garderob man bygger/designar själv. Men har tänkt om nu då jag sett en snygg garderobslänga på en blogg som dom snyggat upp.
 

Klaras rum före:
 
Efter:
 
Klaras garderober är redan fina aå där behövs inget göra, endast byta till några söta knoppar! Sen nu är de ju omgjort ganska mycke sen bilderna togs eftersom hon fått ny säng och ny möblering i och med det.