Piteå 23-26 Juli, Water Cross osvosv

Som dom flesta vet så bestämmde jag mig i torsdags att följa med faster till stugan! Kan säga att jag ångrar det inte för en sekund.. Hade sjukt kul! Och på lördagen blev det Water Cross, mest för att Jesper skulle köra. Kom hem ganska sent därifrån, så blev bara att kolla tv resten av dagen.. Och trycka i mig mat, för det enda jag åt på 9 timmar var två mackor! Alltså frukost. Blev neger den dagen också, haha nej men brun. Utan att ens sola, det enda jag behövde göra var att så vid vattnet och fota skotrar i några timmar! Inte fel det heller! Brände faktiskt nästan näsan.. Som vanligt! Söndagen regnade det, så blev bara o sitta inne o svamla och måndag åkte vi hem.. :(

Både jag och Emelie tog med varsin systemkamera, och jag har fotat med båda! Men bara orkat tömma en av kamerorna så ni får dom bilderna till att börja med, mera kommer om en vecka:Åh, har så många fler bilder jag vill lägga ut.. Men nu måste jag sova! 
Åker till min Johan om några timmar ♥
1

27 Juli

Är en bra dag, för då får jag pengar = glad Amanda! 
Idag har jag verkligen segat, jag menar jag har inte ens börjat packa? Måste packa klart så mycket jag kan av väskan jag ska ha till Stockholm.. Men sen måste jag ju packa till 5-6 dagar i Piteå! Varför är man alltid så seg på o börja packa? Jag skjuter alltid upp det tills på kvällen/natten. Jag gissar att jag inte är den enda med såna vanor? 
Har i allafall bokat tåg nu, och biljett till Pdol har jag också köpt! Eller nej, jag fick den av mamma, tack mamma du är bästaste som finns ♥ Blev en helg biljett.. Så ni förstår om jag är glad över att jag fick den med tanke på vad dom kostar! Och tåget hann bli 8 kr dyrare under den tiden att jag åt mat, haha lite kul.. Jaja men nu är det ordnat! Så i morgon, tidigt som fan åker jag till Luleå där snyggingen förhoppningsvis väntar på mig ;) 
Blir säkert nice ♥
Just det ja, har vaxat benen idag! Är riktigt nöjd över resultatet, ett riktigt bra vax måste jag säga. Så nu slipper man brottas med rakning var och varannan dag. Check! Nej vet ni, nu ska jag gå upp och kolla tv.. Sen packa och städa! Kommer vara ett gäng trött i morgon gissar jag..
2

26 Juli

Borde sluta lova saker, hahah tror inte jag kommer orka ge er bilderna ikväll då många av dom måste beskäras! Och det känner jag inte att jag orkar nu! Jag har lust att spela Sims 3, och inte redigera bilder, så dom dyker väl upp här senare eller i morgon. För i morgon lär jag ändå ha hyffsat tråkigt!
Idag vad jag med en gammal god vän, som jag inte träffat på ett bra tag! Max med andra ord! Var länge sedan jag var med honom.. Jaja, blev att spendera en kväll med honom! Cyklade faktiskt dit, duktig som jag är. Och hör på det här, jag blev kallad lat för att jag cyklade, ojoj ;) 

Nej vet ni vad.. Ska fortsätta att smsa med mitt hjärta nu, och starta Sims 3 ska jag också göra. Får inte bli för sent idag, har massvis att göra i morgon. Ska även hinna träffa Axel också! Kommer vara ett gäng upptagen i morgon, så ni vet ifall att jag inte bloggar. Fast kommer nog blogga, eftersom att jag sedan inte kommer göra det på en vecka typ! Man får passa på.. Godnatt!