30 Juni: Låst man blir

Kul början på dagen, skulle gå och handla. Hittar inte mitt kort! Är faktiskt inte förvånad över att det är borta, har det väldigt sällan i börsen utan i fickan på tröjan/jeansen/jackan, är förvånad att jag inte tappat det tidigare. Så nu är jag helt utan pengar! Känns mindre kul, man blir låst. Inte ens en drickajävul kan man köpa sig.. Jaja tur älsklingen kommer hem i kväll, få se då om det är i mercan eller om de är borta. Tur i oturen att han hade planerat att åka hem ikväll då! Så jag iaf får pengar på något vänster, jobbigt att vara utan en hel vecka. 

Ser iaf fram emot den här veckan ganska mycket.. Bara för att jag har saker inplanerade. Så mycket roligare att ha något att se fram emot. På onsdag ska vi ut på en tripp på en si så där 45mil, först norrut, sen kusten. Med slutdestination: älskade Trundis ♥ Kul o se hur långt man tar sig på en tank med bmw:n, bara landsväg, aldrig testat, hyffsat bajs att den drar litern landsväg iaf, är ju bortskämd med mercan som bara drar 0.6..... Jaja. Skita samma. Så länge man har råd så, kul att ha lite bensinpållar o ingen slödiesel, höhöh. Skulle dock inte tacka nej till en diesel när man bor där man bor o kör så mycket som man gör.

Vart o käkat mjukglass med Camilla och co. för ett tag sen, de var min lunch de. Ska strax slänga ihop nå middag, slipper ju äta själv idag så bara rota fram nå gott..

Britax Max-Way

Nya bilstolen hon fick av pappsen! Den ska vi snart inviga :-) 
Så om någon av mina kära bloggläsare behöver ett babyskydd i riktigt fint skick, inte gammal, med Isofix osv. hör av er till mig via facebook el. liknande för mer info.

1

28 Juni: Luleå, halvår, spenderarbyxor

Jo hörni, idag blev Klarahjärtat 6 månader gammal. Gud vad sista tiden har gott fort! Ja sen vi flyttade hit rent utsagt. Nå tårta blev det ju inte, som vi först hade tänkt. Bara för att det är gott liksom, och idag hade vi ju en anledning också. Istället började vi dagen med att fara och fota 5 generationer: Klara, Christian, Camilla, Jonny och Thyra. Blev så fin bild ♥ sen fick Alice åka på kollo med Camilla och Urban till Suobbat, att hon gillade det! Hon har väl vart så bortskämd så hälften vore nog. Och vi, lilla familjen, for till Luleå idag igen.. Karln min fick för sig igår kväll att vi skulle fara, ja inte tackar jag ju nej såklart. 

Så fick mig massa nytt, bl.a. hylla och kökslampa. Blev även en LG soundbar till hjärtat och mig skämde han också bort, han är förjävla bra denna karl. Det är ett som är säkert ♥♥♥ Och som jag längtat hela dagen efter att få sätta mig i lugn och ro och leka med nya prylen, men väntade tills Klara lagt sig. Och nu ligger hon med huskyvovven i ena handen o krokodilen i andra och sover så sött medans pappa spelar PS4 med vårt nya braiga ljud och jag fixar igång min nya favorit.

Och nu slipper vi ha kvällssolen i ögonen, satan ljust det varit i vardagsrummet på kvällarna. Så vi köpte 3 st rullgardiner, kanon blev det. Skönt med lite dämpat ljus när man ska se film.