Letat som en tok

Måste bara utbrista i glädje här på bloggen; jag har äntligen hittat bruna pom-poms!

Har letat helt galet länge. Googlat på allt man kan tänka sig. Men som jag tidigare sagt, de är på instagram man hittar guldgruvarna med precis de man söker OCH alla andra har de inte redan för att de är små, små shoppar som inte megaproducerar och är för stora och syns överallt mer än på instagram. Vet inte hur mycke av de jag söker i detalj och inredningsväg jag hittar via den jäkla appen?! Gud jag älskar de. Himmelriket.

För nu gjorde jag det igen. Jag vart less på google efter en vecka och sökte via instagram, hittade direkt. Är överlycklig 😃 

Skulle jag börja babbla om de här hemma o utbrista i glädje skulle dom tro jag slagit i huvet? Dom förstår inte mig och min besatthet i detaljer med inredning 😉 eller något i den stilen. Men här på bloggen kanske någon förstår mig iallafall! Eller så inte?

Kök, ljusare tiderÄr det inte fint i köket så säg? Är då supernöjd.

27 Februari - Tråkiga inköp

Jag o Klara har vart på en liten shopping tur på Jysk och Ica för ett tag sen. Köpte egentligen inga roliga saker, bara såna där "måsten" som persienner och innerkuddar till mina kuddfodral. Har för lite kuddar nu sen kuddhörnan kom till. Sen köpte vi dagens middag och nya tulpaner till mamma! Kanske hon blir glad? Hade då jag blivit 😉
 
Men imorgon blir de roligare saker att slösa pengar på, eller ja, har några presentkort att slösa upp! Så blir en sväng på stan med syrran och Klara. Ides inte idag, tråkigt själv.