Omg, hjälp

Sitter och rensar mina bilder just från årets gång, finns ju en hel del man inte vill ha kvar. Hehe. Såna där saker man bara vill glömma, som ger en fet ångest m.m. Är i alla fall bara inne på januari månad än så länge, och shit vad liten(?) jag var. Nog märks det att jag bara vägt 43 kilo, jisses. Jag ser helt annat ut nu, kan inte ens minnas att jag vart så där.. smal och liten? Någonsin? Men tydligen, sett ut så där det senaste 3 åren minst. Svårt att fatta nu bara när man lagt på sig lite, så att säga. Nåja, haha. När jag ser bilder på mig från januari fattar jag verkligen vart mina 10 kilo satt sig. :D

 
Visst börjar man ju längta lite tills man kan ha på sig sina vanliga kläder igen, jo jajamen. Fast är ändå underbart och vackert att vara på tjocken! Vill inte byta bort det precis, nejnej ♥ Men tjuvlängta efter min kropp och mina kläder måste jag ju få göra ändå. ;)

 

Pasta alá Amanda

Nä inte det inte. Idag är jag lat och kör på Felix pasta som man bara kör i stekpannan några minuter! Är det söndag så är det. Har hunnit jobba idag, och förhoppningsvis är jag nu ledig den här veckan, så behövligt säger mina ben o skalle. Ikväll ska jag nog fara till mammsen och baka, Oscar har ju 3års kalas (!!!) på tisdag. Shit vad stor han blir min lillponke.. ♥ Och tänk att min lillaponke ska bli morbror, coolt. Haha inte för att han hajjar vad det ens innebär ännu men ändå! Kanske även tar en sväng förbi syster och kollar hur det går för henne att flytta in i mitt gamla rum i huset. Som stått tomt över ett år. Eller tomt och tomt.. Har haft mina saker där tills i somras.

Nä nu krigas det i magen känns det som! Haha! Åh vad det är mysigt.. :)
Pussåhaj

Gårdagens middag