Valborg 2013

Har inga direkta planer för dagen faktiskt?  Har svin ont i halsen o snorar som jag vet inte vad så blev då inge skola, gah, vill inte bli sjuk nu. Nåja, inget jag kan styra destomera över. Snart ska vi sticka och klämma någon fet bögare, fan så gott. Gick enbart hem för att fixa mig osv. Sen fick jag veta nyss att Oscars sett Christians krockade merca nu för första gången på riktigt. Och då sa han tydligen hans namn tydligt för första gången, gullungen. Han älskade ju den där bilen, haha mest för att den hade kuddar bak så han såg ut, haha, sen gillade han och sladda. ;) Men nu så fort man nämner merca säger han "krocka merca" haha ja denna unge.. Jaja de var säkert spännande för han o se "hans älskade merca" krockad. Han hade nog en hel del o säga då kan jag tro!.. Men tycker de är så fränt att han kan koppla ihop bilar med personer. Som då w211:an med Christian. 
 

29 april

Ligger hos bästjävlagrannen och blippar telefon mest för att han grannen skaffat sig en "ny". Ska då snart skalla kudden för är galet trött efter en väldigt lat men mysig dag. Då vet ni. Godnatt fjortisar. :)
 
 

Dramaqueen

Hahahahahah åh jag älskar all uppmärksamhet jag får, och ja såklart är jag med honom för pengarnas skull. Vad trodde ni dumsnutar? Haha på riktigt? Men av det kan man konstatera mycket. Som t.ex. att ni är jävligt avundsjuka för att ni inte har ett jobb och tjänar några egna pengar? Så kan det vara kom vi på. Eller det är så. ;) Kan dock inte komma på någon av er som är ett dugg mer "perfektare" än mig, nä exakt. Ni är lika jävliga. Hähä. Det som är det roliga. Vet inte hur mycket vi skrattat åt er och era hot/anklagelser/kommentarer. Tror ni på RIKTIGT att ni kommer någon vart me det? Haha skulle inte tro det. Ren och skär underhållning. Och pinsamma är vad ni är..

Jaja

Åter till det jag skulle skriva. Hahahahaha. 
Fick fara och hämta bmw:n idag med reservnyckeln och använda den. Fråga mig egentligen inte varför men han insiterade på det i vart fall. Nåja, jag klagar då fan inte inte, han är så snäll så, slapp ju tanka RUT idag i allfall och slapp även köra ihjäl mig med mina sommardäck i morse när det var bambi på hal is där ute, så det är ju 2 positiva saker. (Gissar att många av er tyckte att de där med köra ihjäl sig lät som en bättre idé, men den glädjen fick ni inte. Tyvärr.) Snart tänkte jag damma ut på stan och fara på banken, sen försöka hinna städa m.m. innan kl 19, då ska vi klämma hammis nämligen. ;)

Men som sagt, se till att ni är perfekta (vilket ni inte är) innan ni börjar snacka gojja om mig. ;) Gissar på att jag får en massa respons på det här. Hehehehe.
Puss och knull hjärte gull.