31 juli - höst i morgon?

Saknar min älskling. Redan. Vilket skit, om ni frågar vad jag tycker. Tur att jag har Kiwi. Förjävla tur. 
Idag har jag jobbat 10.30-21, och i morgon blir det 8-21. Dra mig baklänges vad less jag kommer vara i morgon på em. Tur att mamma kommer hem i morgon på em så Kiwi inte behöver vara ensam på många timmar. Blir "bara" kanske 5h sammanlagt och då kommer jag hem 2 gånger och är med henne ett tag och så där. 

Ids inte skriva mer än så idag. I morgon blir det väl några inlägg om jag orkar. Nu ska jag lägga mig framför tv:n och pilla på min telefon. Blev ett hastigt byte under jobbtid då älsklingen behövde min reservtelefon, hade ju annars tänkt vänta med och öppna min nya livskamrat tills i kväll. Så nu måste man ju pilla med appar, widgets, bilder och inställningar så den blir anpassad efter MIG. Nu är den ju i nyskick, och då är det ganska rörigt och så. Ni vet!! Har inga nummer heller så måste mata in den i datorn och ta det. Whel, godnatt när ni ska sova. 

 
Förresten, TACK FÖR TELEFONEN ♥ guldvärt
1

En till älskling - Samsung galaxy S3

 
Ja, ni ser ju vad valet blev, och jag ångrar mig inte. Men självklart saknar jag min S2:a. ♥
Men denna har hittills varit grym. Och vit, såklart, vad annars? Haha ja. Känns tragiskt på något sätt, för behövde verkligen ingen ny!.. Men nu blev det som det blev. Och att vara utan telefon är inget alternativ. Synd bara att jag hade förjävla snygga skal till min tvåa. Speciellt mitt bling bling skal. Men det får man ju aldrig mera använda. Vikket skit. 

Mat Mat Mat

Igår gjorde jag pizza, det blev middag och 2 matlådor. Idag på förmiddagen gjorde jag flärrepannkaka och slängde ner i 4 matlådor. Och nu har jag en lasagne i ugnen som säkert blir ett x antal matlådor det med. Jag lagar mat, lagar mat och lagar mat men inte fan gör jag annat än glor på maten och stoppar den i matlådor, medans jag själv inte käkat ordentlig mat sen igår då jag käkade pizzan! What the fuck?

Så jag ska sno en fet bit lasagne så fort den blir klar. Sen i ögonvrån ser jag Statoil, hade vart gott med en daimglass. Men den kostar fan 54 spänn? Så frågan är hur sugen jag är. Skulle samtidigt vara skönt o komma utanför dörren, trots att Statoil bara är 50m bort, men bättre de lilla än inget? Eller så ger jag fan i Statoil och tar en promenad med hunden i stället. Då får jag gå lite längre. Fast läskigt och gå själv, dom har fan inte börjat tända lamporna ute ännu och är fan svart som natten ute? Scary..

nya tröjan
 
Hoppas min andra halva kommer hem snart. Vill fan inte lägga mig själv tonight. "Oskönt" att vara själv hemma när man ska sova och det är mörkt ute. Inte van. Ne, nu äta sen mysa under täcket framför tv:n tills han kommer. Då ska jag sova, jobba 3 dagar sen vara ledig 4 dagar. Jobba 6 dagar sen ledig 2 veckor förhoppningsvis! Hallå Stockholm säger jag då. BTW, SAKNAR INSTAGRAM OCH MIN PHOOONE ♥ ont i hjärtat..