Det var den dagen det

Sista lediga dagen för Klara! Nu är det slut på sommarlovet och imorgon ska vi till hennes nya dagis och hälsa på. Det är lite små kul ändå! Även fast jag kommer hata att lämna bort henne igen om dagarna.. Nästan så man hoppas att de bara är tillfälligt 😉

Annars så är jag ganska otaggad på livet just nu. Trött och humör som en jag vet inte vad?! Men jag vet att de bara är en period, som alltid annars, och jag försöker verkligen intala mig själv att det går över. Snart. Även om de verkligen verkligen inte känns så just nu. Därför får man inte så mycket gjort om dagarna, alla mejl och måsten man har att göra förskjuts för många dagar framåt och slutar med att jag får stressa som en tok sen när högen med "att göra" blivit för stor.. För att inte tala om skolan. Så ja! Nu måste jag bli pigg! De här går ju inte. Har inte tid att dega hela dagarna. 
Önsketänkande! Haha!

Nu blir det äpple, fil och säkert något mer gott framför tvn i sängen för ovanlighetensskull. Är vrålhungrig men samtidigt inte sugen på destomer än typ de. Som igår.. 

28 Augusti

Det är ju jätte kul att jag har så många läsare (och säkert en del snokare också) varje dag trots att jag inte uppdaterar speciellt ofta. Det är stadiga sidvisningar varje dag.. Själv läser jag inte speciellt många bloggar längre. Knappt någon faktiskt. De närmsta följer jag via Bloglovin och sedan följer jag (tro det eller ej) Blondinbella och hennes man. Tycker hennes blogg blivit intressant att läsa sen hon blev mamma! Innan det så tvärvägrade jag läsa den. Alltid tyckt stora bloggare vart tråkiga och läsa, haha.
 
Idag är jag helt utpumpad på energi, hade jag kunnat, hade jag sovit hela jäkla dagen och gett fan i att ens kliva upp. Beror väl på att jag somnade lite för sent i natt, har ju börjat lägga mig pensionärigt tidigt senaste veckan. Sen har jag drömt mardröm hela natten ända fram till morgonkvisten, och det känns som att dom sög mer energi än vad jag fick av att sova. Förövrigt andra natten jag drömmer så här galet jobbiga saker så man är tröttare när man vaknar än när man gick och la sig. Sen har jag varit så jäkla blödig och känslorna har åkt berg och dalbana hela dagen så vet inte vars jag ska ta vägen. Trött och blödig, kan det bli mycket värre?
 
Jo klart det kan!
Men än har det inte blivit det.

Nu går jag bara och försöker hitta ork att städa upp här och vänta på att min fialisa ska vakna så vi kan göra något vettigt av den här konstiga dagen.

19 Augusti

Hej hopp!
Det var någon dag sen sist vi hördes utav, hehe. Har fart en riktigt bra helg o början på den här veckan. 

Fredag morgon ställde vi alarm jag o Klara för kl.10 skulle vi vara i Jokkmokk och lämna bort lägenheten vår. Sagt och gjort. Vi kom iväg bra tid. MEN. Såklart så blev Klara åksjuk halvvägs dit. Lite svårt för henne att meddela mig om det så hon spydde ju ner bilen mitt i ingenstans efter E45:an. Mindre kul då jag inte var utrustad för åksjuka. Inget som visats tidigare hos henne.. Men de var väl dax nu. Både jag och Emelie har ju vart de så! Nåja, jag gjorde så gott jag kunde med de enda jag hade, wipes till "interiören" och sån tur var hade vi ju med ombyte för att vi skulle vara borta hela helgen. Men klädseln på bilstolen var de värre med men de var ju bara snällt sätta henne dit igen och stå ut med doften till Gällivare.. ;)

I Jokkmokk stannade vi hos gammelfammo Siv ett tag, Klara fick till o med vara själv där en sväng. Och de var ju inga som helst problem! Hon vinkade glatt hejdå åt mig. Sen blåste vi till Gällivare vart vi hålla hus i helg. Pappa och Wanida kom ner från Stockholm så vi har hängt med dom en del. Men även med mammsi ❤ 

Har hunnit hälsa på faffa  (vilket var för länge sen) och vart i Granhult på söndagen och kollat där, oj så mycket som kommer tillbaka som en käftsmäll när man var där! Var inte igår man var där sist, 13-14 år sedan tror jag, men samtidigt som det bara står så var de precis som när jag var där sist. När farmor fanns. ❤ Efter det har jag inte varit där.. Ingen är som där längre. Vilket på sitt sätt är riktigt tråkigt.. Huset kräver lite kärlek efter alla år! 

På måndag for vi hit hem till Piteå, pappa följde med hit också. Vi hann vara och käka på thai när vi kom fram o när Christian han komma hem oxå, sen gjorde vi egentligen inte så mycket mer. När dom farit igår så for vi in till Luleå o Piteå, köpte en lampa från Hemtex och så beställde vi en ny kamin! 😀 Så kul! Längtar efter att få elda i den till vintern när kylan kommer. Den är ju inte bara bra, utan snygg också!

Idag har jag fixat i sovrummet, så fort Klara vaknar ska jag dammsuga färdigt. Blev jätte fint där inne med ny fönsterlampa och nya kuddar. Måste fortfarande hitta en taklampa men de står verkligen stilla..

Sneakpeak på lite av allt nytt hem ❤