Barnens rum

Så många bollar i luften samtidigt! Typiskt mig. Kaos i typ hela huset, men de kan ju dels ha och göra med att jag har två små barn och är själv varannan vecka. Samtidigt som jag håller på att renovera Elinas rum. Sen vill man såklart ginna virka lite också varje dag. Då blir de stökigt i huset och grejer överallt.

Mest kaos är det nog i Klaras rum. Så där har jag dragit igång en storrensning. Ut med allt småplock, skrot och krimskrams i soptunnan. Ibland sparar barn tokiga saker! 😉 Och sortera upp leksakerna och ut med bebisleksaker som lillasyster ska ta över. Kanske även ta bort lite fordon, vagnar och gunghästar, då de är alldeles för många framme samtidigt. Vissa saker behöver en paus för att bli roliga igen. Förutom sparkcykeln, den verkar hon aldrig ledsna på!

Idag hoppas jag också få upp sista tapetbitarna i Elinas rum. Tagit väldigt länge men de blir så, går inte att tapetsera en hel dag i de här huset precis. Så vill man ha lugn o ro blir de på kvällen och man ska ju hinna sova också. Ska bli så kul att få inreda sen! Då är IKEA-tripp ett måste! 😀

Fint från Livly

Gjorde världens kap förra veckan på Boozt, tröja och byxa med kaninmönstret från Livly med massa rabatt, till Elina 💖

Ville ju ha likadana till Klara att ge i julklapp, men fanns bara i Elinas storlek. Var slut i Klaras. Finns säkert på andra sidor för 3-åringar, jag har bara inte orkat ta tag i de 😉 Men börjar vara dags då de är två barn att köpa till varav den ena fyller 3 år i samma sväng så de är ju dubbelt upp i paket, och de blir väl trippelt så dyrt.

1

Ska man, eller inte?

Ibland saknar jag bloggen! Idag är en dag, skönt att sätta sig och ordbajsa och skriva ett meningslöst inlägg. Men dagarna går ju mest åt till barn, sysslor och virkning. Vet ju alla som följer mig på Instagram!

Nu väntar iaf ett avsnitt av Grey's Anatomy, en kopp kaffe och soffläga innan middagsrycket, sen över till grannen en stund så Klara f0r se någon i sin egen ålder och ikväll när dom sussar så väntas tapetsering för min del. Gjort ca 1/4 av rummet, jag tror jag är för petig för så här sölig var inte mamma när hon tapetserade vårt vardagsrum! Haha.. Är bara så rädd att ja inte ska få bort tapetlimmet sen så står o gnuggar som en tok efter varje våd, dit all tid går. Hehe.

Gårdagens och dagens pyssel, en bitring

Sneak peak på tapeten i Elinas rum! I love it!

1