Jokkmokk

Befinner mig i Jokkmokk hos familjen Högström. Jag lever och mår bra, finns inte mycket mera att säga! Bloggar när jag har tid istället, men nu vet ni att jag lever åtminstone. Nu ska vi fara och köpa mat som jag kan koka ihop åt pojkarna. Hoppas det går bra för min darling där hemma på dagis! Puss och hej ♥

Godnatt

Plus the edge

Åh nu vart jag på lite bättre humör ändå. Har pratat med en snäll och konstig kille nu på eftermiddag o det fick mig att tänka på annat för en liten stund. Älskar känslan att kunna koppla bort alla problem, även om det bara är för en timma så är det så jävla skönt.

Sen så till det bästa.. Får träffa min älskade Matilda Julén i morgon för hon ska till Gälkatown och härja ♥ åh vad jag saknar min dölledömma :-)

Nu måste jag försöka göra något vettigt av mitt liv istället för att spilla det på någon som bara utnyttjar en. Även om jag inte vill detta, så är det vad jag måste göra nu. Det har vi båda bevisat, men tack för 10 roliga/hemska/underbara/knäppa månader med dig :) var ett äventyr! Men nu är våran bok slut, så nu är det bara börja på nästa.