Fina kvällar

Kvällarna nu är så sköna o fina. Tänk om de var så här året om! Har blivit bjuden på kina mat nu på kvällen och gott vare. Sen direkt efter maten skrev Wille o sa att han var i Gve o fråga om jag skulle med ut en sväng så for ut med han och kollade läget. Och till min förvåning hade han köpt en ny bil också, haha! :D Rätt märke denna gång också, en Mercedes, W211 dessutom, så skare vara! Så nu blev man ju sugen på en sån igen.. Jobbigt :)
 
Nå nu ska jag fara hem o duscha så man inte är en gris. Haha. Sen ska jag dansa på bordet hela helgen för är heeelt ensam hemma! Skål på de :D

Sista maj

 Idag är det fan ännu varmare ute, shit pommes alltså. Jag pallar inte ens sola nu när jag är sjuk så sitter mest och trynar i skuggan. Tog en prommis hit till Ante i morse med Alice endast klädd i shorts och linne och jag höll på att koka upp, detsamma gällde nog Alice. Kände fan hur de brände på axlarna, sinnessjukt. :) 
 
Men nu ska jag beställa ett par ray-ban's för jag ger upp dessa billiga skitbrillor nu. Haha mina tappar glaset när dom far i backen, detsamma hände idag så glaset for under altanen ;) 
Btw. Idag har jag pratat med en person som gillar fiskbullar! Jag trodde fan jag var den enda på jorden, haha, ni som inte smakat o äcklas av namnet, smaka, ni lär inte ångra er. Haha..
 
Nåja. Undra vad fan jag håller på med..

Good luck

Bra dag, bra kväll. Bra väder, bra humör. Hade kunnat kalla livet perfekt om det inte var för min förkylning........ Men skit samma hurni. Nu ska jag sova, och hoppas på en bättre natt än gårdagens. Den var kämpig med täpp näsa och ont i ryggen.
Keep smiling, godnatt. :)