29 Juli: Deep sleep

Igår och idag har jag bara vart obeskrivligt trött. Och huvudvärk har jag också haft. Klara var också ganska seg idag, det var nästan så att hon vela sova vidare. Men hon ändrade sig ändå så vi gick upp och lekte ett tag, nu sover vår utslagna hjälte. Och fasiken vad fort det går ibland, hon lega på golvet utan blöja och lekte, jag hann kolla 2 bilder på instagram innan jag slängde ett öga på henne och då lega hon helt plötsligt på mage. Nu börjar det gå i en väldans fart.

Nu tänkte jag beställa 4st ben till vår tv-bänk fårn ikea, hade räknat fel och beställt för lite. Längtar dock tills jag får åka dit och shoppa annat krims krams.. Men blir nog inte på ett tag. Vi har som mycket annat som händer nu tycker jag, t.ex Stockholm igen nästa vecka fast med min man. Jaja, jag är glad att jag i alla fall fick en sängram och tvbänk. Dom är jätte fina, vi båda vart riktigt nöjda.

Lite instagram bilder:

 
Som ni ser börjar mercan få lite annat utseende, avantgarde grillen är borta och den har fått huvstjärna. Jag personligen tyckte dock den skulle fått ha stjärna i grillen, fast svart då. Men där gick åsikterna isär! Kromlisterna försvinner också en efter en. Sen har pappa fixat lite nya dekaler åt oss, det bästa :-D

28 Juli: Min bebis blir 7 månader

Och idag blir min lilla bebis 7 månader, tyckte jag nyss skrev i bloggen att hon blev ett halvår. Vid det här laget har hon lärt sig att sitta helt själv, gjorde hon redan i början på juni och sedan dess blev vardagen ännu lite lättare. Allt känns faktiskt så jäkla mycket lättare nu när dom är mer medvetna om vad som händer, förstår så jävla mycket bättre vad hon vill än när hon var en ännu mindre plutt.. Då höll jag nästan på att bli knäpp, faktiskt. Hon har däremot börjat rulla runt först nu! Trodde faktiskt hon helt skulle hoppa över det. Hon har aldrig gillat att ligga på mage, därför har det tagit längre tid för henne att lära sig rulla från rygg till mage. Men nu går det runt, runt och runt. Om hon själv vill alltså, lägger jag henne på mage blir det vilda protester. Vad kan hon mer då? Ja hon tokvägrar burkmat, förutom fruktpureér. Visst, jag förstår henne, burkmaten smakar fan blä. Så jag får ju snällt laga mat till henne varje dag och de dagar vi är på resande fot har jag Ella's kitchen större klämmisar. Det med massa konstiga blandningar. Exempel: morötter, ärtor och päron. Och ja! Dom duger! Men inte burkmat. Men dessa är ju lite godare kanske pga det innehåller något sött också. Har testat frukt på burkmat, går inte att lura denna tjej....

Så mat älskar hon. Gröt, helst vill hon leva på det och skippa mat (tur även det finns i klämmis när man reser, dock dyra, men värt att slippa börja blanda gröt om man är t.ex. i Stockholm. Smoothie klämmisar (favoriter!!!!!!) hon slukar dom i ett naffs, perfekt när man är borta eller i bilen. Yoghurt som finns att köpa från 6mån och rån är inte heller fyskam. Vi har även börjat testa mild havrevälling, och jag undrar om hon ens märker skillnad. Haha.. 

Sen har hon fått en gåstol och springer mest runt här hemma. Den saknas när vi inte är hemma. Och så har hon börjat göra vokalljud, det är ju sååååå jävla gulligt. Ja hon kommer på massa knasigheter att göra varje dag faktiskt. Hon är söt hon vår tjej! Igår fick hon sova i sitt egna rum för första gången, kändes nog mer för mig än för henne. Men gick i alla fall kanon. Och jag och hjärtat behövde inte viska i vårt sovrum längre. Vi kunde kolla film på paddan, ha tänt lampor o jag passade på att städa o klädkammaren. Älskade småbarnsliv ♥

Har ju hunnit vara i Stockholm, piteå, ute med vänner och en massa. Är så dålig på att skriva! Men kanske hinner i veckan för den ska spenderas i Gällivare och där finns inte så mycket att göra på dagarna. Då kan jag skriva lite om va vi gjort! Älsklingen åkte i morse (i sin nya extremt fula bil, hahahha dör alltså.....) och vi kommer efter i mercan som jag numera vill kalla min och Klaras, skämtosido, men bara vi som har den. Och BMW:n har mamma på låns, som jag förövrigt vill lämna in och fixa nu. Jävla idiot som backat (?) in i min bil. Men nu kom jag av mig.. Ska som sagt vara där hela veckan, min man ska sova "hos oss" där så då måste jag ju infinna mig där, haha. Nu ska jag bara lyckas få med mig räkningar och diverse måsten. Good luck.

Hej så länge!

23 Juli: Konstaterat en sak

En sak har jag då konstaterat, har inte vart så här varmt på jäkligt många år!!!! Jag gnäller inte, älskar värmen! Önskar bara jag var i Piteå och kunde bada och kyla ner sig istället för att ligga på ett varmt hotellrum. Är verkligen en tryckande värme. Och kan inte minnas sist det stod +32 grader när dom visar vädret på nyheterna! Det har ju vart hett länge också, fast inte här nere, men hemma i norr är de väl inne på 3 veckan snart. Lider med alla hundar och små bebisar såna här tider <3 för deras skull får de gärna bli normalare sommartemp. Så man kan vara ute med Klara iaf utan att hon ska tycka de är jobbigt. 
 
Snart ska vi ut på stan, när Klara tagit en pn. Hon har sovit hela natten men sov lite igår under dagen o somnade sent så hon var ännu trött i morse när hon vaknade för att äta. Imorgon är det hemresa.. Men om 2 veckor far vi ner igen :)