Som en ny människa!!

 
Blev även ett balsam med kopparfärg i hopp om att få till mitt "gröna" hår, hehe, men ska ändå boka tid för tillfixning av färgen i slutet på april. För är less på 3 hårfärger nu ;-)
 
Nu ska ja fortsätta njuta. Känner mig dum som säger att de är skönt! Men lite ensamtid behöver man faktiskt ibland som förälder. Helst när jag är förälder på egen hand 2-3 veckor i månaden. Men likt förbannat är jag helt bebissjuk nu och längtar efter o få pussa på mitt troll!

Mmm yeah

 

26 Mars: All denna beslutsångest

Idag insåg jag att det börjar vara dax att boka flyget till Uppsala. Men verkar ju stå still i den processen också, för ena dagen ska vi ta bil och tredje dagen ska vi flyga. Less blir jag. Skönast hade ju vart bil, ändå, få göra allt i sin takt. Är faktiskt inte alls sugen på att flyga med mini-planen från Gve som låter fan och tar 100 jävla år. Men man får ju inte välja när man ska ha resan betald. Även om ersättningen är kass med bil så hade det vart skönast. Helst när vi ska va där en vecka. Hade det vart Stockholm hade det inte gjort något. Där är jag ju i princip hemma.
Ååååååh...


Åker fan om en vecka! Börjar bli stressad.