Tidig kväll, ja varför inte?

Blir en helg som fri fågel (eller varför inte resten av året), oplanerat men jävligt behövligt. Nyss duschat och ska alldeles snart lägga mig i min för en gångskull stora säng och ha hela täcket för mig själv och kolla tv, eller rättare sagt film. Skulle vara någon hyfsad på fyran om jag minns rätt? På tal om säng, ska köpa en ny efter många om och men. Min är ju inte gammal alls, men ska man sova tillsammans med en som breder ut sig är det behövligt med en ny. 

Imorgon fyller i alla fall min älskling 1 år som jag kanske redan sagt, och han har redan fått min present eftersom jag inte orkar dra med mig den upp till malmberget då den ska vara här hemma - en puffosäck! Som han kan ligga i när han dricker sin välling, precis som jag och syster alltid gjorde. Han varkade ju gilla den ♥ Och av Christian (fast blir ju jag som får ge honom den) får han en traktor, såklart! Den kommer nog vara med många år tror jag, och den kommer säkert vara med om det mesta också, hehe.

Nånå, efter allt kalasande i morgon blir det nog en redig fylla. Bara för att jag kan liksom, och bara för att det var för länge sen sist :-) puss och godnatt ♥

En sån dära torsdag

Lunch i vanlig ordning, fast denna dag ska jag tillbaka till skolan. Idrott och matte står på schemat, och vet ni vad? I dag tänkte jag faktiskt vara med på idrotten för en gångskull. Bara för att det inte brukar hända så jäkla ofta. Har fått äta lunch själv idag, var jäkligt tråkigt.. Hungrig var jag också för hoppade över frukosten. Vilket jag inte gör om! Idag eller i morgon efter skolan ska jag fara på jakt efter en 1 års present åt min älskade bror ♥ men beror på när min man kommer hem, blir det för sent tar vi det i morgon! Jaja, lite efterrätt på det här så ska vi se att jag kanske får ett leende på läpparna ;-)


och den rosa ska bli min inom en snar framtid! ♥

Trött onsdag

Slutade typ 9.10 för hade någon info också, for hem och käkade frukost. Sedan la jag mig i soffan framför teven och där lega jag tills typ 11.50. Tanken var att jag tänkte göra lite nytta där på förmiddagen, men måste ha råkat somna till för helt plötsligt vare lunch dax.. Efter lunchen när Christian och mamma farit så la jag mig i soffan igen o kollade tv. Men kände att jag var för trött för att kolla tv. Så gick ner i mitt rum, slog i gång teven och somnade i typ 3 timmar. Mamma har tydligen ropat på mig tusen gånger, för mommo har varit här o allt. Men jag har bara sovit vidare, trött tjej.. Nu håller jag i alla fall på att baka den där jävla morotsrulltårtan. Ska iofs bli ganska gott ;-) men hoppas hjärtat kommer hem snart så jag får äta middag.. Börjar bli för hungrig. Hoppas förresten jag kan sova i kväll, hehe.

Juste, mommo kom ju tillbaka hit just när jag vaknat. Så nu har jag suttit och valt vad jag vill ha från en katalog som hon sen ska beställa, blev två tröjor (kanske ett par jeans också). För det behöver jag! Plus att jag fick en stickad tröja och tights av mamma i söndags när jag kom hem, älskar den. Vad bäst dom är ♥ men vill ha mina två andra tröjor NU! :-D