Bra uppdatering..

Eller nu ljög jag. I lördags blev det som sagt fest, det vart en bra kväll trots att vi for på festen 4 stycken och när vi for därifrån var det bara jag och Natalie kvar! Men vem har sagt att det inte var kul för det? I söndags hängde jag bara hemma hela dagen, och på kvällen for vi och hämtade hem frasseskäk. Och på tal om utemat, igår blev jag bjuden på Nittaya ♥ fyfan vad gott det var! Och fyfan vad mätt jag var när jag tömt tallriken. Helt galet :-) Men idag blir det nog inte lika lyxig mat, men gott ändå.

Har även sen jag skrev sist köpt (eller egentligen fått!) både big brother 24/7 och en ny jacka, med rosa dragkedja, och vet ni vad? Jag är överlycklig att jag äntligen hittat en ny vinterjacka. Svart med rosa dragkedjor. Som sitter perfekt. Inte för stor, inte för liten, inte för lång och inte för kort. 
Vi hörs när vi hörs.

Redo för kvällen

Sitter hos Natalie nyss, hon har nyss lockat mitt hår. Vart svin snyggt! Synd jag inte har någon mobil, annars hade jag fotat och lagt upp bild.. Kanske dyker upp någon i morgon på oss bruds. Vi sitter i alla fall här med varsin cider och väntar på Elli och Maria. Sen kommer väl grabbarna också. Då ska vi vara här och spela monopol något tag, sen blir det väl fest för hela slanten :-)

Vi hörs när vi hörs!

Haha, jag saknar dig bästavän