Äckel snö

Alltså ja inte tänkte väl jag på att det har snöat i natt. Är ju van vid att bilen brukar stå i carport så man inte behöver gå ut 1 timma innan för att sopa av den, även de trodde jag idag. Sen slog det mig att fan, rut står kvar i carporten o w211 var typ dränkt i snö. Gillades! Not! Sen så hade jag ju såklart lämnat min bilnyckel inne o finns ingen sop i Christians bil så var ju bara gå hela långa vägen in igen, hämta nyckel, gå förbi min bil o hämta sopen o sen göra ett andra försök med att komma i väg till skolan.. Och det blev stressigt som fan. Måste sopa den nogrannare när jag kommer tillbaka på lunch för annars kommer den bli en fucking jävla isbit. I-landsproblem.

Nu måste jag ringa Eriksson för tydligen så hade ja skärmlås o det behövde dom för att komma in i min phone. Smartis jag är då. Annars så tror jag att den här dagen kommer bli sjukt lång, för har sovit 3 timmar i natt. Kul jul. Vaknade o hade ont i halsen och även torr var den. Sen hade jag  ont i benet också?! Så gick jätte bra o sova. Hehe....

Dag 11 > Någon du kan berätta allt för

Ledig tisdag

Ledig från skolan idag, eller ja. Klassen skulle till Luleå och vara borta från 7-20 på kvällen och det funkar ju inte när jag har Alice. För både mamma och Christian jobbar ju, Emelie har skola och konfa så ja, det funkade inte att jag följde med. Alice kan inte vara själv mer än ja, 3 timmar? Sen måste hon rastas och så måste man pussas lite med henne eftersom hon inte är helt van vid att vara själv längre stunder ännu. Och är jag i Luleå blir det ju jäkligt svårt. Och även om mamma hade farit på hem lunchen så hade det blivit 5-6 timmar själv och sen 5 timmar själv igen. Vilket inte håller för min valp ännu. Hon är mitt lilla ansvar så jag kan inte bara sätta mig o fara bort hux flux..

Då fick de bli så här. 

Ska strax fara på Eriksson och lämna in min S3:a och hoppas att jag inte behöver vara utan allt för länge. Försöker få i gång en reservtelefon (som faktiskt har touch) som ja fått låna av syster men laddningen är glapp på den.. Ser mörkt ut för mig med andra ord.. Varför ska laddningen tjorva på alla jävla mobiler? Aja, i värsta fall får jag ta min gamla knappistelefon. Kul. Jul.