Sista oktober

Idag är det exakt 2 månader kvar tills lilln är beräknad att komma! Den tyngsta tiden kvar, och lagomt till de så börjar min klippa snart jobba igen, 12 mil bort ifrån oss. Så då börjas de igen med att vara gräsänka.
 
Vart o käkat kina-krubb till lunch med mamma och co. Har nu, nyss kollat förhandsvisningen av Two and a halft men på viaplay och fortsätter med Tonårsbossen, och jag säger bara hojj, haha.. Man får ju hoppas att det är tillgjort. Så dum kan man ju omöjligt vara? Får se om de blir o kika på stan ikväll när de har kvällsöppet. Men tänkte hålla i pengarna tills tisdag för då blire Luleå på shoppingtur, känns som att jag inte shoppat på 1 000 000 år. Länge sen man unnade sig något, den som spar han har. Nog för att det inte är aktuellt för mig att kläd-shoppa, men något kanske man hittar. Om inte annat grejer hem och till bejbis.
 
Och,
blev inge blogg i går för hade fullt upp. Kaffe med mommo sen jobb till 16. Efter de for vi direkt till profoto, handlade mat o hann då inte med middag innan vi stack på föräldrargrupps grejen i 2,5 timmar. Och det om något var faktiskt över förväntningarna måste jag säga! Tummen upp!
 
Nu fortsätta mysa med magen o vovven, puss
 

Tillåt mig att vara less

Det är bara förnamnet vad jag är nu. 
En riktig pissdag har jag haft! Och sen ska jag söka hjälp också, för det var ju jag som vände en såskastrull upp och ner på köksbordet, japp japp. Härliga tider! Men har trots denna pissiga dag med pissväder fått köket städat, torkat skåpluckor osv sen tvättat en massa, massa kläder. Har jag vilat destomera då? Nej, såklart inte, jag får ro i hjärnan när jag städar. Det gör mig på bra humör, iallafall när jag gör det frivilligt.

Imorgon hade jag tänkt fara och handla, sen är det adviva kl. 18 som gäller. Få se då om det är nå av intresse! Hoppas det så det inte känns helt bortkastat. Nu ska jag ta och "tillverka" lite keso och ananas, ja sen blir det nog ost och kex också. Bara för att jag har kvar litegrann sen igår. Åså ska jag se senaste avsnittet solsidan, missade ju det i söndags för att jag var upptagen med att kolla Karlsson på taket med Oscar. :)

 
Jag och min stjärna!!!! ♥

Tidig kväll....

Älsklingem har tänt ljus och jag ligger bara och latar i soffan i väntan på att han ska starta filmen. Han är vara för bra ♥