Jobbmånad

Jag är verkligen otaggad as hell att jobba idag. Men man måste ju likt förbannat. Och inte vetja om vädret gör de nå roligare eftersom att vi är i Gällivare. Men största orsaken till att jag är otaggad är nog bara för att jag vet hur mycket jag har att göra hemma, eller mycke och mycke. Men klart de finns lite roligare saker att göra hemma.

Är förövrigt vaken före Klara idag. Hon sover ännu och det hade jag gärna också gjort. Men man vill ju hinna vakna före man ska hem. Vissa får ju sova i bilen om dom så vill. Sen har jag två timmar på mig att göra klart en inlämning som ja påbörjade igår men kunde inte göra klart för behövde fråga läraren om råd så den ska ja göra klart innan jobbet och förhoppningvis fixa mitt påskris också. Och äta. 

Amanda


Pyssel för hela slanten


Hittat en för mig ny sida med massa massa pyssel, kunde knappt välja så mycket kul fanns det. Perfekt för mig som gillar att fixa och trixa i Klaras rum! Vet inte hur jag hamnde där, men efter att ha vart in på sidan var min lust att pyssla maxad. Så jag beställde hem massa pyssel här i början på mars, och gud så kul det är att se lådan full i pyssel!!! Har dock haft 0 tid att pyssla med inskolning, sjukdommar och plugg. Men i torsdags började jag, men avbröts av att min endaste nål gick sönder. Inte konstigt iofs eftersom att den nog inte användes på rätt användningsområde.

Men nu är en ny nål fixad och jag är redo att fortsätta med mina filtkulor! Längtar tills i morgon när jag får färdigställa ett av mina 5 pyssel ♥
1

Fredag, snart helg

Klara på dagis, jag inlindad i en filt och nu en kaffekopp och plugg innan det blir frukost. Fasen så skönt med distans. Vi behöver inte lämna på dagis kl.8 utan kan ta sovmorgon och kliva upp i lugn och ro, jag kan dricka morgonkaffe och käka frulle efter att jag lämnat henne och hon behöver inte vara där hela dagen. Bara fördelar. Många tänker på det här med självdiciplin, men hittils har det gått jävligt bra. Känner jag att jag vill göra något annat en timma så kan jag ta igen det på kvällen. Vilket jag faktiskt också gjort. Som igår. Tog lite kvalitetstid med gubben. Gjorde klart det sista på eftermiddagen istället.

Igår kom dynan till vagnen förresten! Superfin! Ska inviga den när vi far till Stockholm. Har även beställt mig en filt, efter egna önskemål så hoppas den hinner komma innan vi far. Snöat in lite på de där med att beställa av privatpersoner som syr upp saker, oftast efter egna önskemål. Ska bli spännande att se hur min kommer bli.