29 april

Idag har jag bara tagit det lugnt. Har inte så jätte lust att göra något faktiskt, vill mest bara sitta och fundera över livet. Började dagen ute i solen med en kopp mjölkchoklad och SOLO. Världens bästa tidning faktiskt. Och där satt jag tills solen böt sida på huset. Efter det städade jag upp efter mig lite lätt, mina kläder hamnar verkligen överallt. Vart jag än är, så typiskt mig! Och nu sitter jag här, och här blir jag tills min fästman kommer hem. Då ska vi käka! Antagligen skräpmat igen. Men ids inte laga nå mat här, känns ovärt och jobbigt som fan.

Igår och även idag har jag mer hemlängtan än någonsin förr. Mamma berätta en tråkig grej igår, riktigt tråkig. Och då kände jag bara att vad fan gör jag här nu, jag vill hem på stört och vara där med mamma och Oscar. Men sen insåg jag också att jag vill inte köra hela vägen hem själv. Vill inte fara hem utan hjärtat, inte nu. Vill ha honom vid min sida. Vill inte ligga själv i mitt rum och gråta mig till sömns. Vill somna med mannen i mitt liv. Och han kan inte fara hem.. Så jag stannar med honom.. Behöver han i min vardag mer än någonsin nu!! ♥ Hatar att förlora människor i mitt liv.. Hatar döden..

Mamma, jag älskar dig! Hoppas du inte saknar ihjäl dig efter mig.
Kommer hem i morgon, då är friden i huset över!

28 april - kiruna

Ligger för tillfället i sängen här i Kiruna och väntar på att hjärtat ska sluta jobbet, då ska vi åka och käka något mumsigt sen bara mysa och njuta av all kärlek. Känns nästan som att man är kär på nytt? I love the feeling. Tidigare den här dagen har jag sovit, ätit godjävla frukost med en sked större än min käft. Typ. Sen vid ett promenerade jag till själva stan och kikade på H&M och JC. Fick "lite" pengar av hjärtat så köpte en topp, ett linne, hårborste, ögonbrynspenna, örhängen, mera blingbling till mercanyckel och en finfin surprice åt mitt ♥ nog för att han fick en igår också.. Men men.

Hittade en asigt snygg jacka på JC, men den blir det att köpa när jag far till Luleå istället. Annars har jag ju inget att shoppa när jag far dit ;) Tills dess ska jag försöka snåla lite!

Ja som ni kanske fattar, och sett på facebook stack jag till Kiruna igår. Av två anledningar. Saknade hjärtat som en tok och fanns nada att göra i Gällivare. Fast nu saknar jag Oscar istället? Man kan visst inte få allt.. Hade ändå måsta åka hit på måndag och hämta min fästman eftersom han ingen bil hem har. Så då kunde jag likaväl åka över helgen. Fick jag ju shoppa lite också!
Nej snart börjar väl alla grabbar ramla in här i huset.. Treeeeevligt.
börjar förövrigt bli ganska ljus i skallen nu

27 aprilI eftermiddag lämnar jag nog den här kommunen, är ändå dötrist och vara här. Har ingenting att göra heller. Har gjort alla måsten. Så ja, då är det väl lika att fly fältet, om man säger så. Det som är lite synd är att jag inte lär sova länge på hela helgen. För jag är så jävla utvilad så man kan inte vara med utvilad. Försöker tvinga miga att somna om men det går inte, för har fått sova så jävla länge hela veckan när alla lektioner vart inställda så jag är inte så där utsliten som man brukar vara på fredagar.. Trist.. Hade velat vara det.. Är alltid så jäääävla skönt att gå och lägga sig när man är så där "dead man walking"

Jaja, nu är jag inte det. Så varför grubbla mer i det? Håller på att fixa lite filmer till datorn nu. Sen ska jag bara vänta på eftermiddagen.. ♥