Sista fucking mars!

Det har gått lite cash dom senaste dagarna. En topp för 350kr, mat ute 2 dagar, tröja för 700kr och sen köpte vi alkohol för 650kr.. Då förstår ni kanske varför vi ska bli inburna ikväll? Sen på måndag ska jag sticka på stan och köpa en födelsedagspresent åt världens bästa Natalie som fyller 19 år på måndag! Och idag/imorgon ska jag även klicka hem 3 par skor, ett par åt mig och ett par åt Natalie och sen ett par stövlar åt lillhjärtat ♥ Som förresten blir 1½ år på måndag. Då ska han få något hade jag tänkt, typ ett par svart Converse? Blir så jävla coolt!
Well, vi lever bara en gång?

Igår blev en rolig kväll igen förresten. Hängde mest med Natalie, och vi hängde mest med Tim och Löwe samt skjutsade fyllisar! Men senare på natten kastades vi två mest runt mellan olika bilar. Fast det gick ju helt ok det med! Vi lever ju i alla fall, trots att vi åkt Volvo x3! När jag kom hem la jag mig i min underbara säng och smsade samtidigt som jag kollade OTH och käkade hjärtan.

Och nu ska jag hoppa i duschen och fixa håret. Sen käka något och börja bege mig till min granne för lite alkoholintag. Vi ser ju vart kvällen för oss!

Grattis förresten till bästa 'farfar' som fyller år idag ♥ ♥ ♥ ♥

Solen lyser fan på mig idag

Haft en endaste lektion idag, engelska med Hans. Behöver jag ens säga något? Han ignorerar mig totalt som vanligt. Han frågade om jag kunde redovisa en visst datum, jag sa "Nej jag har teoriprov då" sen prickade han in och frågade ett datum samma vecka och då sa jag "Nej då har jag uppkörning" och då blev han typ sur och trodde mig inte alls, så han bara dissade mig o vände sig om och började med annat. Idiot?! Så fick aldrig något datum för redovisning?

När Natalie slutade for jag på stan med henne. Köpte kläder och nästan skor inför helgen. Men gillade dom inte riktigt ;) så ska beställa ett annat par tills nästa helg istället. Sen for vi även och käkade på MD:s. Efter fyra släppte hon av mig hemma, då for jag direkt iväg med mamma på stan en sväng och pussades även med bror innan. Kan ju säga som så att idag har det gått mycke över 1000kr. Köpte en tröja på intersport när jag for på stan med mamma så det drog i väg lite ;) Men värt det, så det så ♥

Nu kommer Natalie snart och hämtar mig igen så måste pysa :9 kommer antagligen inte hem mer ikväll. Pussar. Smsa mig om ni vill någe, kanske svarar!Go and fuck yourself, nobody wants you anyway

Solen skiner på mig idag ♥