Vågar inte sova

Jag är ganska mesig när jag ska sova. Sover jag själv vill jag alltid ha någon svag myslampa i gång så jag inte känner mig så ensam. Sen drömmer jag typ alltid mardrömmar vilket gör att jag inte vågar somna. Men nu, som plåster (läs: salt) på såret så blåser det jätte mycket ute.. Farligt va? Näe inte riktigt. Men eftersom jag har en kamin i rummet, så viner det så där jätte läskigt i den! Ni vet vilket ljud jag menar? Sånt där som ger en gåshud nästan.. Gissa om jag inte kommer våga sova? Hehe jag är typ rädd.

2 stycken klara av.. Ja några stycken

Har alldeles nyss skickat i väg en beställning med julklappar, så nu har jag 2 stycken klara. Till dom minsta, Vincent och Oscar alltså! Det är dom absolut lättaste att köpa julklappar åt. Hade kunnat köpa hur mycket som helst åt dom men så rik var man ju inte..

Annars då? Jag lever och ja.. Mår bra är väl fel ord att använda. För då ljuger jag ju er rakt upp i ansiktet. Idag har det då vart lite av kaos i biltrafiken. Först kom vintern, sen så försvann den en vecka senare? Igår kväll blev det plusgrader. I morse när jag gick till bussen var det snorhalt och snön hade börjat smälta. Gick till bussen lite för sent, trodde jag skulle missa den. Men istället för att komma 07.30 som den ska göra, kom den 07.53. Inte alls nå sen? Kom till skolan 30 minuter senare (alltså kom jag ett gäng sent), tog förjävla länge mellan samhall och välkomma. Jag överdriver inte om jag säger att bussarna körde 40km/h. Och från vissa hållplatser kom den knappt i väg från. Fick höra sen att bussarna ställdes in resten av dagen, eller i alla fall hela förmiddagen. Och det är fan förståeligt. Tur då att vi har min kära mamma som kunde hämta oss.. Annars hade vi blivit kvar i skolan tills någon började sakna oss, ha ha ha :-)

Naj, nu har jag faktiskt fotat skorna jag ska sälja. Det är ju en början. Hoppas bara någon själ vill köpa dom, de är bara använda en gång så..

Vill vara lika duktig

Tänk om jag skulle orka vara lika duktig som My och he ut det jag ska sälja på min blogg? Vill få det överstökat men tar ju aldrig tag i saken. Känns som jobbigt att öppna min garderob som man hittar varken in eller ut i. Det är kaos i den. Jaja, tidsnog kommer väl det också. Måste ju städa den någongång. Annars får jag fan inte plats med något nytt. Och det vill jag ju! För snart är det ju jul och då får man ju oftast antingen kläder eller pengar.. Och pengarna lär gå till de kläder jag önskat mig men inte får! He he he ♥
1