Valborg

Vet faktiskt inte vad som händer idag! Eller i helg överhuvudtaget. Har fyra kompisdejter inplanerade i alla fall, bara så där. Men vet inte när, vart och hur. Är bara bestämt att det ska ske, haha. Eller ja, idag vet jag i alla fall vad jag ska göra, så fort pigan slutar dagis leave:ar vi Jokkmokk, och då ska det firas Valborg med go'mat. Sen har jag hela helgen att göra vad jag fucking vill. Styr dit näsan och humöret pekar!
För DET fucking FÖRTJÄNAR jag.
 
Puss Amanda
 

Lessnar aldrig på marmorEn skolåda från Klaras skor (perfekt storlek) och dekorplast i marmor mönster från panduro. Tyckte det blev jäkligt bra! Eller vad säger ni? Var inte svårt heller. Trodde de skulle bli kaos när de var dekorplast och inte papper som skulle limmas fast. Men var hur smidigt som helst, blev inge kaos eller skrynkel eller knölar 😉
DIY

Mera pyssel!!Vet inte hur de här gick till. Jag hade slut pyssel. Panduro hade 25% och de här är resultatet. Måste ju alltid ha nå pyssel hemma annars går de ju helt enkelt inte! Vimpeln kan jagdock inte göra ännu, ska varva med fina papper och färg men dom där fina papperna finns ju på en helt annan sida.. Och envis som man är tänker jag sitta och vänta tills dom har något erbjudande, om ja så ska måsta vänta resten av året 😁 för annars blir de så att dom får ett just efter att ja beställt å då böir jag grinig.