Sista dagen på året 2010! GOTT NYTT ÅR!

Ja nu är det sista dagen på det här året, och jag ska försöka ha kul utav bara fasiken - lär ju misslyckas, haha! Fast om jag kommer leva på tolvslaget vet jag inte, finns väl två anledningar till att jag inte gör det. Och den ena är väl mer trolig, jag kommer somna. Har varit vaken hela natten med en pojk så jag är lite trött! Men sova hinner jag i graven! Så ska försöka ta mig igen om även den här kvällen! 

Nu känner jag att jag inte har tid att sitta här mera, tänkte hinna vara lite social med min familj idag OCKSÅ innan jag hittar på fräna saker med mina vänner! 

Måste bara säga att det här året har varit bra. Fast första halvåret var mycket händelselöst. Men då lärde jag i alla fall känna två människor som står mig väldigt nära hjärtat just nu, dvs Max och Samuel! Våren var bra, och dålig. Förlorade min dåvarande kärlek, men spenderade samtidigt dom sista dagarna med 9c! Balen är en av dom sakerna vi gjorde, minne för livet. Sommaren var underbar, men kan inte bli så mycket annat med världens bästa vänner. Hösten var händelserik, men slutet av året har varit lite dåligt av olika anledningar. Desto bättre start på det nya året säger jag då! Har lärt känna massa underbara människor, tagit upp kontakten med många gamla vänner och tråkigt nog så har jag även glidit i från några underbara. Men så kan det bli ibland. Trots allt så vet jag att dom finns där, någonstans! Nu hoppas jag bara är 2011 blir ännu bättre än detta år!


Ha det nu jäkligt kul sista timmarna i år, vare sig ni har flaskan i handen eller tänker vara nyktra! Tror största delen av Gällivare kör på det först nämnda! Sååå typiskt ;) Sista gången ni hör av mig i år! PUSSSSSS PÅ ER SÖTNOSAR!

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En jul man sent glömmer

Den började helt ok, fortsatte med att allt gick åt helvete, och den slutade tillsammans med mamma så bra som var möjligt.. Jag är ju som van att vara med hela familjen på julen, det har jag alltid varit. Var annat år hos hedas och hans familj/eller så har jag varit hos pappa och var annat år i byn hos moffa. Så har det varit så länge jag kan minnas. Omringad av släkten liksom. Men det var annorlunda i år. 
Tror inte jag ska gå in på varför julen vart skit, det är för privat för att skrivas ut på bloggen. Men det vart en jul man sent glömmer, ja fyfan vad hemsk den var.. 


Oscar gillade pappret mera än innehållet


Årliga julklappen åt Tova: Mjölkpaket med köttbullar, skinka och leverpastej i







Lillasyster inviger våran julklapp


Oscars julklädsel, så söt! ♥ Skjorta, slips och hela paketet!




Mamma var lite extra snäll där efter att julen blivit förstörd, så fick tjuvöppna en till julklapp! 
Älskade den/dom!

Midnatt, julklappsöppning hemma






Emelie älskade julklappen från mig, dvs skjortan!

Bjuder på den, lite lagomt sliten och omsminkad ett x antal gånger



Sen på kvällen, 6-7 tiden övertalade mamma mig att vi skulle försöka göra dom sista timmarna av julen bra. Så vi tog med oss Oscar o Tova och for upp till malmberget där vi vart tre stycken som gjorde ett litet julbord, sen fick mamma julklappar, och en av dom kommer jag använda i smyg! Den luktar så otroligt gott! Sen blev det kaffe, daimtårta, litervis med julmust o massa godis.. ♥
Kvällen vart räddad, även om den vart annorlunda. Klagar faktiskt inte!

De du tror dig se i horisonten är inte alltid det du får