Längtar inte alls

Japp. På söndag har vi nycklarna till våran nya lägenhet i handen. Känns sjukt jävla underbart att det är klart nu! Längtar som en jävla galning! Vi är sjukt förväntansfulla, iiiih, fan så kuuuuuul. Andra lägenheten är uppsagd och förhoppningsvis blir vi av med den inom 3 månader. Visst kommer man sakna den lite, på ett sätt, helst vardagsrummet. Men jag tror, eller är stensäker, på att vi kommer få det bra i våran nya lägenhet, som är våran tillsammans och som vi fixar och gör till vårat egna, tillsammans. Är så jävla glad just nu, allt är så jävla bra. ♥

Så snart har vi våran nyrenoverade 3:a på 83kvm med utsikt mot Dundret. Fan vad overkligt. :) Och snabba ryck också. Slipper man fortsätta lukta på den här mögellukten, guh vad bra. Den är fan inte hälsosam. 
Helgen kommer därför vara fullplanerad för min del. Nu ska här packas. Och i morgon kommer Maja, då drar vi en sväng på marknaden och sen styr beemsingen mot Kiruna. Härligt! Hur fan ska jag hinna med allt?! Har ett helt jävla rum hos Ante o rensa igenom.. Shit.. 

PUSSSSS

26 juni - glad tjej

Ja hör ni, går dåligt o blogga. Men kan säga att sen jag skrev sist har jag hunnit bli REJÄLT chockad, och var nog inte den enda som blev det. I mina ögon är det helt sjukt, jag har ALDRIG haft så mycket pengar och kommer förmodligen aldrig ha de heller, så att någon sen får det i månadslön är ju bara sjukt och näst intill overkligt i mina ögon. Tycker man tjänar bra när man får 30 000 av gruvhelvetet, men när det ploppar ut mer än de dubbla av de då vet man att man valt fel yrke, jag alltså haha.. Jaja glad för denna persons skull, förtjänar han efter att ha slitit hårt senaste året. :)
 
Jaja jaja nyss surrat med min guube nån timma, som förövrigt kommer hem i morgon natt och stannar till fredag em. ♥ Men före de roliga ska jag jobba hela dagen, boka frissa tid och kanske hitta på nå med Cecilia om hon har tid? Nu ska ja mumsa melon, kiwi o capri-sonne sen godnatt. Idag har jag btw inte gjort många knop, tvättat beemsingen, köpt blommor, haft middagsbesök av mommo sen planterat blommorna o svängt på byyyyn. Ska slåss med myggorna nu! Vi hörs!
 
 

Godjävlanatt

Fan vad less jag är. Godnatt :)