It's still beating for us

Kommit hem från skolan nyss, eller jag för ett litet tag sen. Vi har valt ipkurs och sådära, haha valet var ju inte speciellt svårt eftersom att jag och Rebecca inte fick välja svetsmetoder då vi har det som ind.val efter jul. Så fanns ju inte så mycket annat o välja på, så det blev.. Ja vad det nu hette. Haha var något me skärning o blahablaha. Blir säkert jätte kul ;-) vi var 4 stycken som valde det, och vi delades ju upp i 2 grupper så jag och Rebecca har verkstad på torsdag morgon. Blir säkert kung när det bara är hon och jag! Sen fick man ju den dagen man vela, kan det bli bättre? Ohnä! Betyder ju att man slutar föra lunch på onsdag ♥ sen har man ju snygga blåa kläder också!! Aja, det där drar i gång först nästa vecka, vilket betyder att vi börjar typ halv två i morgon, idrott en timma sen slut på den dagen ♥

Nu tänkte jag fixelifixa lite saker, äta något mellanmål (som typ hallonkräm) sen, alltså senare idag tror jag att våran vän har landat i stan. Nämligen Patrik :-D då måste man träffa honom en liten sväng såklart. Sen är det bara vänta på att älsklingen slutar, då blir det middag av något slag :-) Blir nog en braaaa dag.31 augusti - sista dagen på månaden

Nu har jag sovit 10 ½ välbehövliga timmar, och skönt var det. Nu kurrar magen så ska väl hitta på något att äta till frukost. Men jag kan inte riktigt bestämma mig för vad, finns för mycket gott i kylen just nu. Tänkte sticka till skolan först där vid 12, och gissar att det inte kommer bli långvarigt. Men känner att jag måste gå på det för vi ska välja grupper o det till verkstan. Så blir nog en väldigt chill dag idag ;-) 

Igår åt jag förresten på frasses två gånger, fast andra gången var jag inte riktigt sugen på det. Men hade ju faktiskt lovat älsklingen så det var ju bara å äta! Sen for vi ut med johan nån timma och ja. Så såg min kväll ut, inte så händelserik kanske. Idag hoppas jag det händer liiiite mer.

Tänkte vara duktig

Håller på att frysa ihjäl känns det som, har känt den känslan hela dagen. Så tänkte mysa in mig i någon varm tröja när jag skrivit klart det här. Har varit en lång skoldag idag, 9.15 (from nästa vecka början vi 8.00) till 16.15. Vilket blir väldigt sent om man ska åka buss hem. Då är man hemma strax innan fem, kul? Men sån tur är så har jag en väldigt snäll mamma. Har även 3 timmar hål på tisdagar, något segt. Men en av dom timmarna kommer jag och Rebecca ha kemi. Vilket jag är väldigt taggad på - för en gångskull, måste vara för att det bara är vi två som har det. Då får man verkligen hjälp att förstå allt. Och är man retard som jag kan det vara bra. Hoppas på bättre betyg än IG denna gång. 

Kan skriva faktiskt vad som hänt i helg också. Inte för att det hänt något speciellt men ändå. På fredag efter skolan stack jag direkt till Colorama med Christian och Johan. Sen stack vi hem, eller jag rättare sagt. Dagen jävlades för det mesta med mig. På eftermiddagen for vi i alla fall o kikade vad Peter och dom gjorde, men blev inte långvarigt. På kvällen mötte vi upp han på Statoil och då blev det java och prat i minst en timma. Lördagen jävlades också med mig. Men på eftermiddagen for vi iaf till garaget o Christian hjälpte Peter en massa med nån lastbil. Grisade ner mig gjorde dom också, så såg nästan ut som att jag varit delaktig i skruvandet. Sen java på statoil. Kvällen slutade framför Hur många lingon finns det i världen! Sjukt kung film ♥ Söndag = segdag. Vi lagade någon middag, som jag älskade men inte han. Efter maten vart det java hos mig med grabbarna. 

Nu ska jag vara duktig och göra några tal matte tills älsklingen kommer hem.. Så det inte blir som med B kursen :-)