Nyårsafton

Idag lämnar vi 2012 bakom oss! Hänt jävligt mycke saker de här året i jämförelse med tidigare år. Jag har bl.a. köpt och sedan utan förvarning förlorat min ena valpis på ett tragiskt sätt, förlovat mig, tagit kökort, köpt min första egna bil, bilat upp från Stockholm x2, min pojkvän köpte världens bästa E220 cdi, köpte Alice, gjorde min första tatuering och även min andra, fick lägenhet och börjar året med att bli sambo m.m. Året hat varit jävligt bra! Tvivlar på att nästa år inte blir lika bra, för körkort osv tar man ju inte varje dag t.ex. ;) Men vi hoppas på en kung 2013 också!

Nu sitter jag då och målar naglarna nyårsfina. Tror inte de blir någon storfylla idag, vi får se. Vi börjar i alla fall dagen med att fixa oss o käka. Sen brummar vi till Nattavaara där morbror ska kolla på bilen sen ska vi äta tacos där hos mormor med alla mina fina släktingar ♥ Sen får vi se vart dagen leder oss ;) Men eftersom jag ät verkligen DÖFÖRKYLD tvivlar jag på att de blir utgång.. Såklart så blir man sjuk just när de händer något..

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!
Hoppas ni får en grym dag!
1

Beställt till Alice

1

29 december - kul bilresa

Ligger i skrivande stund o puttrar på i 80km/h efter E45:an mot Jokkmokk. Känner på mig att de kommer bli den "roligaste" resan till Jokkmokk ever. Eller? W211:an saknar nämligen fungerande dämpning bak, den står för de första på backen, är kanske 1,5 dm hög om den står på plan mark.. Att sen köra den till Jokkmokk, ja de ångrar jag att jag gick med på. Känns som att man ska studsa ut genom taket på bilen varje sekund. Man känner VARENDA gupp, jag menar verkligen varenda. Sen tror man hela bakdelen ska lossna o fara åt helvete när som helst. Så här sitter jag o studsar på passagerarstolen, upp ner upp ner. Har fan mjälltugg eller hur fan de nu stavas. Ber till gudarna om att luftbälgarna ska fyllas med luft, helst nu. Äckel luftfjädring! Man ska fan inte ha luftfjädring på bilar i så här kalla klimat. Börjar bara kärva i kylan...

Att luftbälgarna på bilen skulle gå sönder var väl ganska väntat. För så fort man parkerade bilen stod den på backen när man kom ut igen. Men ändå! Då höjde den iallafall så fort man startade bilen.. Men se de gör den inte längre.. Nu ska den tinas i Jokkmokk i varmgarage sen äre bara hoppas på att systemet frysit eller att den är en säkring. Annars byebye till 12k. Och tyvärr är det jääääääävligt jääääävligt vanligt att luftbälgarna far på W211:or så att... Oddsen ligger inte på våran sida!

Nu ska jag skumpa vidare ;-)