Jobblördag

Sådärja, då var jag hemma efter ett skift på mitt favoritjobb. Visst har det blivit lite tyngre att jobba, känns i höfterna när man kommer hem efter en dag. Nackdelen med mitt arbete, man kan inte jobba lika länge som om man arbetar på ett ställe där det inte är många tunga lyft osv. Jaja jag försöker så länge jag orkar, inte mer att göra. 

Idag har vi då bestämt oss för att göra en storstädning. Alltid lika skön känsla efteråt när man är helt klar. ;) Fast ibland kan jag tycka om att städa. Är som ett härligt tidsfördriv så länge man inte måste tömma massa avlopp osv. Hehe. Och ikväll/inatt kommer jag ha finbesök av min älskade bror. ♥ Så det står barnfilmer och godis på kvällens schema! Sen vill han säkert åka lite bmw också, det älskar han ju!

Nä lägenheten städar sig inte av sig själv. :)

Vecka 23

Jag och Alice ligger i soffan och fredagsmyser samtidigt som vi känner skruttis sparka på som tusan. Som alltid på kvällarna. ♥ Vi har tänt massa ljus, eller ja, hade kunnat tända betydligt mycke fler. Men känns som att det får vänta till vintern, något måste man ju se fram emot. ;) Kan ju inte tända alla mina fina ljuslyktor varje kväll då kommer mitt enorma ljusförråd vara slut på ett kick. 

Nu ska vi fredagsmysa vidare med småplättar, fruktsallad och säkert något annat smaskens. Får aldrig nog av all mat.. Haha.. :D Min sambo gnäller att jag äter oss ur huset. Hihi. Men är man tjockis så är man!

Bättringsväg

Knät mitt är på bättringsväg. Men kan ju ha med att göra att jag verkligen inte gått någonstans i onödan. Så tar tvätten idag istället INNAN tvättkorgen svämmar över. Haft Maja på snabbvisit här tidigare, hon hjälpte med tvätten sen for vi och hängde med min mami på lunchen. Nu väntar jag på att karln min ska bli klar så vi kan fara på möbelhuset och kika i lite saker. :) Samt fråga vart vår soffdel som vi reklamerat håller hus.. Gått 2 månader nu, och när vi var där för en månad sen då var det som att vårt ärende var som bortblåst. Irriterande..

Till eftermiddagen ska jag knåpa ihop lite köttfärsbiffar, sen jobba och så måste jag tvätta bilen, usch vad den ser ut.. Full i damm och pollen..