GOTT NYTT ÅR

Har egentligen inte tid att skriva just nu, men ett sista inlägg 2013 måste jag ju hinna göra. Tolvslaget närmar sig och likaså 2014. Så nu säger vi hejdå till ett grymt jävla år som slår dom senaste åren med hästlängder. Helt sjukt vilket bra år det vart, och gissar 2014 kommer fortsätta lika jävla bra. För vad slår att få vara tillsammans med sin dotter varje dag och se henne utvecklas? Ingenting ♥

Det var ju det jag sa för 12 månader sedan, 2013 kommer bli mitt jävla år! Och det blev fasiken det!
Vi ser ju om jag skriver en kort sammanfattning på året sen, men i vilket fall som helst, jag återkommer!
GOTT NYTT 2014 ALLA MINA VÄNNER OCH OVÄNNER! Nu lägger vi det gamla året bakom oss.
 

Dassigt väder

Sovit endast 4 timmar i natt så efter ett besök på mvc, frukost och småplock, vad passar då bättre än att lägga sig under min nya mysiga filt och sova bort någon timma? Är ändå så äckligt väder ute. Dimmigt och grått. Ska sen fara förbi graven och tända ett ljus och resten av dagen förblir nog händelselös. 
 
Blev förresten glatt överraskad idag, fk har en extra utbetalning så blir inte utan ersättning för december. De gjorde helt klart min dag. Hoppas de flyter på nu då som de ska när bäbban kommer, för ska inte ta ut nå mer dagar förrän de hade jag tänkt. Så får gärna funka som de ska.
 

Vecka 40 (39+1)

Det är nära nu.. Och vi längtar ♥ Undra om sambon kan sova ordentligt om nätterna 12 mil bort? Har verkligen tajmat in de bra mitt i hans 2 jobbveckor han har nu. Så man vet aldrig när jag ringer i halvpanik att han ska komma hem. Dock har han lugnat mig mycket bara genom att ge mig numret så jag får tag i han på annat håll även när han ej har mottagning, vilket känns tryggt ♥ jag tror nämligen jag kommer behöva det snart! 
Heheh..