Morsdag

Nu är ju inte det här min första morsdag, men även i år uppskattar Och älskar jag (om inte ännu mer!) att vara mamma till min älskade unge. Och jag uppskattar och älskar min egen mamma oerhört mycket. Hon gör allt för oss, och lite till. Hon vill att alla ska ha de så bra som de bara är möjligt. Hade velat köpa en hel ö till min mamma och döpa den efter henne, för hon förtjänar de! Men jag har inte råd, så hon får nöja sig med något mer realistiskt 😉

Tyvärr så är jag inte där och firar henne idag. Men jag och min syster har planerat lite annat, som jag tror blir MYCKET bättre ❤️


Själv så har vi ätit köttbullar idag, men de var nog så gott. Morsdagsmaten åt vi egentligen igår, kött o pottigratäng. Godaste jag ätit på länge måste jag säga! Annars så slappar jag mest idag, eller vi, och skönt är det.. Är så äckligt trött så hoff.

29 Maj

Usch så skönt med lite egen tid. Vart så mycket senaste veckan med diverse aktiviteter, tokpluggat och andra ärenden och möten. Alltså en hel del att bearbeta och tänka igenom. Ja man är ju en sån som reflekterar och tänker ganska mycket, ingen rolig egenskap alla gånger. Men just idag känns de ganska skönt att bara trampa runt och fundera på livet, tagit ett varmt bad och fixat naglarna, ätit varma baguetter med Jokkmokksskinka, och nu sitter jag bara i soffan och låtsas titta tv. Mina tankar har vandrat iväg ganska långt och de känns som att sängen lockar mer än att vara vaken.

Så de är nog så min fredag får sluta. Ska bli underbart att hoppa i lådan, kommer sova som en stock! Vart en supertråkig dag. Hela dagen har tillbringats på Välkommaskolan, alltså min gamla gymnasieskola. Värst var att lämna min febriga och hängiga tjej hemma som såklart grät när jag gick 💔 ajaj i mammahjärtat. Så att de var underbart att komma hem efter en hel dag i Gällivare och få pussa på min snygg-unge. Aldrig kul att skiljas, och än värre när hon är sjuk. Då vill man helst vara hemma och ta hand om henne..

 

Inte fan vet jag

Vet inte om det bara är något infall just idag eller om jag faktiskt inte vet ett skit. Kanske tar det här priset över det mest korkade jag någonsin gjort. Har i alla fall gjort EN bra sak idag, känns både jävligt skönt men också lite vemodigt. Men jag vet att det var en sån där grej som var tvungen att göras.