I love playing hard

Nä, hopps i kläderna och ut på stan. Ingen vila och ro här inte. Måste bara slänga nå frukost i ansiktet först.. Frukost nr. 2 hade jag vela kalla det. I morse kl. 6.00 satt jag och käkade macka och yoghurt, mysigt ändå. 

Och idag är det exakt en månad kvar tills lilln är beräknad att landa i våra liv! Gud vad mamma längtar efter dig ♥ så få se nu då om du dyker upp före eller efter. Tanken på att 2 veckor före och 2 veckor efter är normalt gör mig ännu mer nervös, ja mena, då kan magen vara ett minne blott redan om 2 veckor fast? SHIT VAD STORT DET KÄNNS! ♥♥♥ Min lilla..

 

Fyfan vad jag är bra

Haft fullt upp i kväll alltså, och nu är klockan "redan" långt efter ett på natten. Tiden går fort när man har roligt och rolig bil (haha, ah, eller "rolig" var ju kanske inte rätt ord, men ni hajjar kanske). Placerade nyss röven i soffan med min favvo, eller favvosar. Beror på hur man ser på saken? Tänkte i vart fall slänga en pizza på värmning för magen kurrar som en tok.. Så innan jag ätit och varvat ner är väl klockan morgon. ;) Men ibland får det bli så också tycker jag! Morgondagen är lite smått oklar ännu, men ska fixa och dona här hemma på dagen är det tänkt. Göra mysigt här nu till juletid och hämta upp kartonger att fylla med "sommarsakerna" sen chaffis på kvällen, inte igår man var det.. 

Jaja, pizza och fredagsmys vare. Pusspåer.

Argh!

Mitt humör är inte bra just nu vill jag meddela. Hunden tjorvar med mig o detsamma gardinerna. Fuck gardiner säger jag bara. Man kan fan inte bara få hänga upp dom rakt upp o ner, nej det måste ju vara nå kpnstigt tyg på dom så snabbfållen vägrar fastna och ja. Dra åt helvete vad irriterande. Och mamma svarar inte så få dom fållade verkar visst också vara omöjligt idag.
 
Och när hon väl gjorde de så måste jag vänta 100 år innan hon kan. Eller nån timma iallafall.. Haha nae jag är inte neggo. Nej nej. :P