2,5 timmar kvar till helg

Har jobbat hela dagen och jobbar ännu, 12-23 består dagens pass utav. Blev tillfrågad om att jobba helgen också men tackade nej för att jag ska dels jobba nästa helg och jobbade förra och jag vill vara ledig någon helg i alla fall. Så tog bara fredagen! CASH ♥ älskar det..

Jobbar 2,5 timmar till, då tar jag Kiwi och mina saker och hoppar in i bäst-audin och kör med plattan i mattan till Nattavaara där jag plockar upp bästaste Maja och då far vi vidare mot Högträsk. Fan vad skönt det ska bli och få sova då! Haha är redan trött. På tal om Maja, hon har ju börjat skola i Gällivare nu så nu har man sovkompis några dagar i veckan! Kan inte klaga! Loveit ♥ Nog för att jag redan har Kiwi, men Maja är bra hon med. Nu ska jag packa det sista, bära det till bilen, fara och handla, sen jobba en sväng, fara till kontoret och lämna bilen sen promenera hem i ösregnet. Mindre kul. Men men. Smällar man får ta. Sen sticker jag! 

Ha en trevlig helg ni också!
/Amanda

Min hund är äkta kärlek för mig

Aldrig älskat någon som jag älskar henne, hihi. 
Nu ska hon och jag lägga oss i sängen, framför tv:n till och med. Deni. Imorgon blir det skola någon timma, sen ska jag göra något ovanligt. Tro det eller ej! Men tänkte spräcka den här trista bubblan nu. Tar trots allt bara studenten en gång. Och det ska firas med fin dricka! Måndag eller torsdag eller lördag, det kvittar. Man lever bara en gång. Och på söndag sticker jag, Kiwi och min chaffis till Sthlm. Helt ballt. Då tar vi nog en utekväll där innan vi rullar norrut igen. Bra avslut på allting! Och ännu bättre start på något nytt och vackert.. ♥ En dag kanske det kan bli "officielt" till och med, bara det känns rätt så. Gör inte om mina tidigare misstag i alla fall. Men det som är meningen, att varje person lär en något. Och detta år har jag lärt mig det ena och det tredje. 

Whel, sova nu. Måste ju orka med morgondagen! Är ju inte uppvärmd precis. 

Kanske är det inte så långt bort

Det där med att flytta hemifrån är kanske inte så långt bort ändå.. Vilket gör mig nervös. Haha. Jag är jätte mammasjuk, verkligen mega mycket. Förstår inte hur jag ska klara av att bo utan henne? Känns ganska så jävla omöjligt. Vill alltid ha mitt rum att komma tillbaka till osv. Nä hojja, jag ska nog bo med mamma resten av livet, kommer aldrig klara av att skilja mig från henne på det sättet, aldrig i livet säger jag bara. Den karl jag nu gifter mig med får fint bo hemma med mig hos min mamma ;) 

Haha nej nu börjar jag gå över gränsen. Men kommer verkligen bli asjobbigt. Mamma är alltid mamma, och för mig är hon så jävla mycket mer. Att hon finns där i min vardag gör jävligt mycket. Likabra att börja förbereda sig psykiskt på det redan nu några månader innan. För jag lovar jag kommer typ dö. Kommer säkert flytta hem igen. Hahah ♥