Alone-time

Och så fick jag lite ensamtid också, var ju ändå nästan en vecka sedan sist. Missuppfatta mig rätt, jag älskar sällskap. Men efter sjukdommar, dålig sömn och kinkig unge så ska det kännas ganska skönt att hoppa i duschen sen plocka lite kläder, och städa efter virvelvinden som strött post i hela lägenheten och vika lite tvätt innan jag lägger mig framför tv:n och för att inte göra ett endaste knop. Eller möjligtvis betala våra räkningar, om jag hinner få pengar av hjärtus innan 24.00 vill säga.

Nu på kvällen var vi på en kvällsprommis eftersom lillis sov tidig middag och blev småtrött lite för tidigt, då är en prommis bra så hon får varva ner, sen gröt, lek och tvättningen av hennes nya "höstkläder" och hon kommer bli så fin i alla nya kläder ♥ ska bli riktigt kul att inviga höstgarderoben.

 

31 Augusti: Prommis osv

Halloj
Nu har min älskade mamma åkt hem! Hur trist som helst.. Så nu blir det mor och dottertid i ett dygn, ganska mysigt ändå att få mysa med sin älskade unge. Imorgon kväll går hjärtat av sin jobbvecka, som vi saknat pappsen. Och imorgon har jag skola en sväng + besök på banken, så blir Gällivare några timmar. På natten när gubben kommer hem far vi vidare till Piteå och är där med lillasyster (som inte är så liten längre) en vecka. Hon får lägenheten först om en månad så vi alla turas om att vara i stugan med henne tillsvidare, inte speciellt kul att vara där i skogen själv i höstmörkret kan jag tycka? I veckan är det alltså våran tur. Då ska vi passa på att börja sökandet efter en ny soffa eftersom vi sålt vår (fast den står ju kvar tills vi köpt en ny!) lutar mot en vi hittat på ikea, så risken att vi drar dit är stor, tar ju inte ens 1.5 timme att köra från stugan. Men då gäller det att hålla hårt i sina dollars om vi far dit, för soffa är faktiskt prio ett.

 

Nya tvbänken!

Till slut får ni en bild på den.. Älskar den ♥ byggd på ikea precis i vår egna smak, då fick vi båda något vi gillar.Nu till den stora funderingen: Vad ska man ha för snyggt i skåpet med glasluckan? Så svårt..
2