Mat Mat Mat

Igår gjorde jag pizza, det blev middag och 2 matlådor. Idag på förmiddagen gjorde jag flärrepannkaka och slängde ner i 4 matlådor. Och nu har jag en lasagne i ugnen som säkert blir ett x antal matlådor det med. Jag lagar mat, lagar mat och lagar mat men inte fan gör jag annat än glor på maten och stoppar den i matlådor, medans jag själv inte käkat ordentlig mat sen igår då jag käkade pizzan! What the fuck?

Så jag ska sno en fet bit lasagne så fort den blir klar. Sen i ögonvrån ser jag Statoil, hade vart gott med en daimglass. Men den kostar fan 54 spänn? Så frågan är hur sugen jag är. Skulle samtidigt vara skönt o komma utanför dörren, trots att Statoil bara är 50m bort, men bättre de lilla än inget? Eller så ger jag fan i Statoil och tar en promenad med hunden i stället. Då får jag gå lite längre. Fast läskigt och gå själv, dom har fan inte börjat tända lamporna ute ännu och är fan svart som natten ute? Scary..

nya tröjan
 
Hoppas min andra halva kommer hem snart. Vill fan inte lägga mig själv tonight. "Oskönt" att vara själv hemma när man ska sova och det är mörkt ute. Inte van. Ne, nu äta sen mysa under täcket framför tv:n tills han kommer. Då ska jag sova, jobba 3 dagar sen vara ledig 4 dagar. Jobba 6 dagar sen ledig 2 veckor förhoppningsvis! Hallå Stockholm säger jag då. BTW, SAKNAR INSTAGRAM OCH MIN PHOOONE ♥ ont i hjärtat..