Seg söndag deluxe

Det här vart en seg söndag måste jag säga. Fredag sov Klara på Trundön med mommo så jag fick passa på att fixa hemma, trots att det var fruktansvärt ensam hemma. Men målade bl.a. listerna i sovrummet som jag inte var helt nöjd sen takmålningen, men nu så är det bra! Åkte även på att vara chaufför åt kusinen så gick någon timme där också. Lördag förmiddag tvättade jag tonvis med kläder och plockade i köket samt fixade med mina ikeaköp sen for jag till stugan vart jag blev kvar tills idag, mest för att kunna ta en cider efter maten. När hände det senast? Så det unnade jag mig.

Blivit väckt vad som känns som 3722837 gånger i natt, förmodligen därför jag är så irriterad idag. Dålig sömn brukar ju sluta med en dålig dag. 

Nu har jag röjt vardagsrummet i allafall, från flyttkartonger och ikeapåsar. Så det börjar ta sig här. Blev bara jäkligt tomt nu, hehe.. Nu skulle man bara tagit tag i tapeter och målning här också. Men det får vänta tills hösten. Prio ett och två just nu är att få luftvärmepumpen installerad och att välja en ny kamin och även få in den också. 


Min plan för den här delen av vardagsrummet är hemlig ett tag till. Men tror det kommer bli snyggt! Synd bara allt brunt 😷 haha, jag föredrar vitt.. Det är mer stilrent och fräscht, passar till allt. Men som sagt, det kommer..


Firade förresten Tovas födelsedag igår. Leverpastejtårta med laktosfri grädde! Tror hon vart nöjd, haha, hon fick då sitt ryck efteråt. Då är hon verkligen nöjd 😉 Vi andra åt jordgubbstårta med vaniljvisp och banan. Det var gott!!